pantzikis 6 Δεκεμβρίου 2007 #1 Share 6 Δεκεμβρίου 2007 Εχω ενα ενυδρειο 100 lt.Eιχα μεσα ενα δισκο περιπου 15cm.Εβαλα πριν 7 μερες εναν μικροτερο περιπου 10cm.To προβλημα ειναι οτι ο παλιος δεν αφηνει σε ησυχια τον μικρο,Τον κυνηγαει συνεχεια και δεν μπορει ουτε να φαει.Εχετε να προτεινετε κατι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 6 Δεκεμβρίου 2007 #2 Share 6 Δεκεμβρίου 2007 δισκοι παντα 4+ ατομα ανα ενυδρειο ,που και αυτο πρέπει να ειναι πανω απο 240 λιτρα οπότε καταλαβαινεις .πρεπει να παρεις δραστικα μετρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHDAR 6 Δεκεμβρίου 2007 #3 Share 6 Δεκεμβρίου 2007 Να σου πω και τη δική μου εμπειρία σε ενυδρείο 300lt. είχα αρχικά 2 δίσκους και μετά πρόσθεσα 1 ακόμα χωρίς προβλήμα. Μετά από μερικούς μήνες πήρα άλλον ένα μικρότερο ο οποίος χτύπαγε εν ψυχρώ και συνέχεια τόν τρίτο στη σειρά αν και ήταν σχεδός διπλάσιος. Μου είπανε να προσθέσω 2 ακόμα για να ηρεμίσουν τα πράγματα. Τελικά απομάκρυνα τον ταραξία γιατί είχαμε ξελεπιάσματα. Χρήστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-trinit 29 Δεκεμβρίου 2007 #4 Share 29 Δεκεμβρίου 2007 τα λιτρα σου ειναι πολη λιγα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος