akillis 6 Δεκεμβρίου 2007 #1 Share 6 Δεκεμβρίου 2007 Παιδια καλησπερα...εδω και 3 μερες εβαλα στο ενυδρειο με τους δισκους 2 Echinodorus muricatus ,,και ολα ηταν οκ.μετα απο 2 μερες τα φυλα οχι ολα ητν σαν φαγομενα η σαν να χανουν το φυλλομα,μονο το κεντρικο φυλλομα ,γυρο γυρο απηραχτο.τωρα που γυρισα απο την δουλεια σχεδον ολα τα φυτα μου με πλατη και λεπτο φυλλομα ειναι ολα ετσι!φυτα( ehinodorus schlueteri,,muricatus)vellisneries και anubias oxi ακομα!!τι φταιει? Μηπως τα pleco gibby?οι οτοκυκλοι? οι λιπει κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 6 Δεκεμβρίου 2007 #2 Share 6 Δεκεμβρίου 2007 Μ Α Σ Α τρελη μεγαλε !!!! το εχω παθει και εγω σε εχινοδωρο ο ατιμος και πεινασμενος pleco gibby Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillis 6 Δεκεμβρίου 2007 Author #3 Share 6 Δεκεμβρίου 2007 τον εβγαλα !!!ρε δεν αφυσε τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!! λες να στροσουν η πανε τα φυτουλια μου...να τα κλαδεψω και να περιμενω τα καινουρια φυλα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 6 Δεκεμβρίου 2007 #4 Share 6 Δεκεμβρίου 2007 τον εβγαλα !!!ρε δεν αφυσε τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!! λες να στροσουν η πανε τα φυτουλια μου...να τα κλαδεψω και να περιμενω τα καινουρια φυλα?? ναι περιμενε θα ξανα βγαλει φυλλα το φυτο μην το κλαις Link to comment Share on other sites More sharing options...
netgod 6 Δεκεμβρίου 2007 #5 Share 6 Δεκεμβρίου 2007 Τι είανι ρε παιδιά το pleco gibby???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 6 Δεκεμβρίου 2007 #6 Share 6 Δεκεμβρίου 2007 Τι είανι ρε παιδιά το pleco gibby???? πλεκοστομος -πολυ συνηθησμενος στα pet-shop παρε και μια φωτο ασε που γινονται και ολοκληρα βοδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
challenge 31 Ιανουαρίου 2008 #7 Share 31 Ιανουαρίου 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΛΕΚΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ...ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ANCISTRUS ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑΚΙΑ ΜΟΥ?ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΕΛΕΙΨΗ ΣΙΔΗΡΟΥ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 31 Ιανουαρίου 2008 #8 Share 31 Ιανουαρίου 2008 Για να αποφεύγονται τέτοιου είδους "κανιβαλισμοί" από τα πλέκο,θα πρέπει στην διατροφή τους να προσθέτουμε φρέσκια φυτική ίνα όπως αγγούρι,κολοκύθι..κ.α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 31 Ιανουαρίου 2008 #9 Share 31 Ιανουαρίου 2008 Στην έλλειψη σιδήρου τα φύλα κιτρινίζουν. Και ο ancistrus αν θέλει κάνει φαγοπότι μόνο που είναι πιο επιλεκτικός με τα φυτά, αλλά αν του αρέσει κάποιο δεν γλυτώνει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sterba2 1 Φεβρουαρίου 2008 #10 Share 1 Φεβρουαρίου 2008 Επειδη εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με πλεκο και echinodorus rose να κανω μια ερωτηση.Το αγγουριμ και το κολοκυθι το βαζουμε βρασμενο ή οχι?Βγαζουμε τη φλουδα??Τι αλλο μπορουμε να τα ταισουμε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 1 Φεβρουαρίου 2008 #11 Share 1 Φεβρουαρίου 2008 διατροφή γατόψαρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpougatsas 2 Φεβρουαρίου 2008 #12 Share 2 Φεβρουαρίου 2008 εμενα τα δικα μου τρωνε μονο το βραδυ!ποιο παλια ειχα βαλει 1 φυτο κ σε 3 μερες το ειχαν φαει ολο!!!ρε γαμ... λεω τι φτεει?παω στο ενυδρειο κατα τισ 2 το βαρδυ με φακο κ εκαναν παρτυ!!!κ την ημερα ουτε που κουνιουνται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος