Torm 19 Δεκεμβρίου 2005 #1 Share 19 Δεκεμβρίου 2005 Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ τη συγκεκριμένη λάμπα; Οι μέχρι τώρα προσπάθειές μου αποδείχθηκαν άκαρπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 20 Δεκεμβρίου 2005 #2 Share 20 Δεκεμβρίου 2005 Ναι.... πουθενά Δεν ετοιμάζεσε για καμμία παραγγελία που θέλω και κάτι τροφούλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 20 Δεκεμβρίου 2005 #3 Share 20 Δεκεμβρίου 2005 Νομίζω ότι σχεδόν όλα τα μαγαζιά που συμμετέχουν στο Aquazone την έχουν, κάνε τους ένα τηλέφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 20 Δεκεμβρίου 2005 #4 Share 20 Δεκεμβρίου 2005 Μιχάλη έχουμε πάρει σε όλους και κανείς δεν την έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torm 20 Δεκεμβρίου 2005 Author #5 Share 20 Δεκεμβρίου 2005 Νομίζω ότι σχεδόν όλα τα μαγαζιά που συμμετέχουν στο Aquazone την έχουν, κάνε τους ένα τηλέφωνο. 7743[/snapback] Στα συγκεκριμένα watt δεν έχω βρεί πουθενά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.stamatiou 20 Δεκεμβρίου 2005 #6 Share 20 Δεκεμβρίου 2005 Εχουμε μποιρεις να περασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torm 20 Δεκεμβρίου 2005 Author #7 Share 20 Δεκεμβρίου 2005 Εχουμε μποιρεις να περασεις 7797[/snapback] ΟΛΕ! Αν μπορείτε κρατήστε μου μια και θα έρθω το Σάββατο να την πάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος