Γεωργία 30 Νοεμβρίου 2007 #1 Share 30 Νοεμβρίου 2007 Καλησπερα σε ολους.Ειμαι νεο μελος κ αυτη ειναι μια παρουσιαση των ενυδρειων μου.Ειναι λιγο παλιες.Προσεχως θα στειλω καινουργιο φωτογραφικο υλικο.Εχουν γινει αλλαγες και εχουν προστεθει και αλλα κοραλια στο θαλασσινο. 400lt κιχλιδες: 180lt θαλασσινο: Τα 96lt προς το παρον ειναι αδειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsin 30 Νοεμβρίου 2007 #2 Share 30 Νοεμβρίου 2007 άψογα φίλε μου και τα δυο παρα πολύ ωραία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεωργία 30 Νοεμβρίου 2007 Author #3 Share 30 Νοεμβρίου 2007 άψογα φίλε μου και τα δυο παρα πολύ ωραία Σ'ευχαριστω πολυ για τα ενυδρεια!!Μονο που εχεις κανει ενα λαθακι... Ονομα:γραφει Γεωργια,Φυλλο:γραφει γυναικα...Οποτε μηπως αντια για "φιλε μου" ισως να ελεγες "φιλη μου"?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamania 30 Νοεμβρίου 2007 #4 Share 30 Νοεμβρίου 2007 πολυ ομορφα ενυδρεια και ειδικα το θαλασσινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 30 Νοεμβρίου 2007 #5 Share 30 Νοεμβρίου 2007 πολυ ωραια και τα δυο σου ενυδρεια. συγχαρητηρια ......φιλε μου πλακα κανω ....φιλη μου εννοουσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 1 Δεκεμβρίου 2007 #6 Share 1 Δεκεμβρίου 2007 Τα συγχαρητήριά μου, ιδιαίτερα στο θαλασσινό!!!! Θα μπορούσες να μας κάνεις μια παρουσίαση με περισσότερες πληροφορίες, στην κατηγορία του θαλασσινού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
umb 1 Δεκεμβρίου 2007 #7 Share 1 Δεκεμβρίου 2007 Συγχαρητήρια, και τα δύο ενυδρεία είναι σούπερ!!! umb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonny 1 Δεκεμβρίου 2007 #8 Share 1 Δεκεμβρίου 2007 Όμορφα τα ενυδρεία σου Γεωργία και καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillis 1 Δεκεμβρίου 2007 #9 Share 1 Δεκεμβρίου 2007 Δεν υπαρχουν λογια......τελεια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος