Ηλιας 12χρ 30 Νοεμβρίου 2007 #1 Share 30 Νοεμβρίου 2007 (edited) Σας ευχαριστώ για τις προηγούμενες απαντήσεις αλλά έχω ένα πρόβλημα Μήπως μπορείτε να μου πείτε ονόματα πλέκο που κάνουν για κρύο νερό μαζί με χρυσόψαρα (ο προηγούμενος ψόφησε ) .Έχω πρόβλημα με την καφέ άλγη : στα φυτά αλλά και στα τζάμια .........................................................................................:blowup:...........:blowup:...........:blowup: ADMIN NOTE****Παρακαλώ πολύ να μήν χρησιμοποιείτε ο όρος 'γλύφτης' για τα ψάρια της οικογένειας των Λορικαριίδων. Ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία 6 Δεκεμβρίου 2007 - Husky_Jim Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN 30 Νοεμβρίου 2007 #2 Share 30 Νοεμβρίου 2007 Μην στελνεις και τον δευτερο εκει που εστειλες το πρωτο Δεν ζουν σε κρυο νερο! Παρε κανενα βιβλιο για τα ψαρια πρωτα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ηλιας 12χρ 6 Δεκεμβρίου 2007 Author #3 Share 6 Δεκεμβρίου 2007 Και εγώ τι θα κάνω με την αλγη (έχει γεμίσει όλο το ενυδρείο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN 6 Δεκεμβρίου 2007 #4 Share 6 Δεκεμβρίου 2007 (edited) αλγη - δεν ειναι προβλημα για να βασανιζεις ενα ψαρι Μπορεις να παρεις ενα TetraAqua Algetten και να ξεχασεις τις αλγες http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/c1f...en%2012%20Tab./ το εχει και σε ολα τα εν. μαγαζια στην Αθηνα. Βεβεα, αν εχεις πολυ αλγη, πρεπει να καθαρισεις αυτο που εχεις και μετα, οταν βαλεις το Algetten, δεν θα εχεις καινουρια. Έγινε επεξεργασία 6 Δεκεμβρίου 2007 - RAIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ηλιας 12χρ 6 Δεκεμβρίου 2007 Author #5 Share 6 Δεκεμβρίου 2007 Ευχαριστώ θα κάνω ότι μπορώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος