sam 27 Νοεμβρίου 2007 #1 Share 27 Νοεμβρίου 2007 Εδω και 2 βδομαδες εβαλα μπρος το 120 λτ ενυδρειο μου. Με τη μεθοδο της αμμωνιας για στρωσιμο και επειδη εριξα λιγο... παραπανω απο το προβλεπομενο εφτασα σε μετρησεις >8 mg/lit με υγρο τεστ της API. Ρωτησα εδω μου ειπαν κανενα προβλημα αστο. Μεσα ειχα φυτα. 3 ανουμπιες και 1 egeria. Τις ανουμπιες τις εχασα σαπισαν και h egeria εχει ξαπλωσει στο χαλικι. Σημερα μου ηρθαν τα τεστ για σκληροτητες νιτρωδη νιτρικα κ.λ.π Οι μετρησεις ειναι : NH3 >8mg/L KH 240 mg/L ή 13.4 dKH GH 180 mg/L ή 10 dGH pH 8 - 8.5 (δεν το ξεκαθαριζω απολυτα) Νιτρικα και νιτρωδη 0 Τι να κανω τωρα? Οι μετρησεις ειναι καλες; Εχω παρει και κατι αλλα φυτα που ηρθαν σημερα απο E-bay. Να τα βαλω ή θα χαλασουν και αυτα? Καποια προταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 27 Νοεμβρίου 2007 #2 Share 27 Νοεμβρίου 2007 αστρωτο ενυδρειο εχεις φιλε μου.Θερμοκρασια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillis 27 Νοεμβρίου 2007 #3 Share 27 Νοεμβρίου 2007 κατεβασε το kh τουλαχιστον 5 μοναδες,το gh 3 μοναδες,και το ph 7-7.5 . τι ψαρια θα βαλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 27 Νοεμβρίου 2007 #4 Share 27 Νοεμβρίου 2007 Ρωτησα εδω μου ειπαν κανενα προβλημα αστο. Εδω πήρες την απάντηση http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=111156 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam 27 Νοεμβρίου 2007 Author #5 Share 27 Νοεμβρίου 2007 Ναι την απαντηση την πηρα. Αλλα δεν ειχα τις μετρησεις που εκανα σημερα ουτε τα νεα φυτα. Να τα βαλω τα φυτα; Η το νερο ειναι χαλια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος