spdm 27 Νοεμβρίου 2007 #1 Share 27 Νοεμβρίου 2007 Χαιρετώ την παρέα του Aquazone Ο λόγος που γραφώ είναι γιατί τον τελευταίο καιρό κάτι συμβαίνει σε ένα Altolamprologus compressiceps το οποίο έχω στην κατοχή μου. Η περιοχή γύρω από το στόμα του έχει χάσει το χρώμα (διαφανής) και λες και έχει μεγαλώσει σε μήκος να το πώ ? Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή κάποια ασθένεια . Πατώ δεν δείχνει κάποια περίεργη συμπεριφορά τρώει και κινείται κανονικά . Αν κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis-malawi 27 Νοεμβρίου 2007 #2 Share 27 Νοεμβρίου 2007 μια φωτογραφια θα βοηθουσε πολυ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 27 Νοεμβρίου 2007 #3 Share 27 Νοεμβρίου 2007 μια φωτογραφια θα βοηθουσε πολυ.. και παραπανω πληροφοριες για το συστημα παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdm 27 Νοεμβρίου 2007 Author #4 Share 27 Νοεμβρίου 2007 Θα ανεβάσώ σύντομα για να έχετε μια καλύτερη άποψη. Είναι δυνατών να έχει μεγαλώσει και να πάρει χρώμα (είναι κίτρινος) αργότερα σε αυτήν την περιοχή του στόματος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος