netgod 26 Νοεμβρίου 2007 #1 Share 26 Νοεμβρίου 2007 Ο φοβιτσιάρης της παρέας!Το μανεκέν του ενυδρείου..Ο χοντρός μου!Η μικρή μου μονομαχίνα...Το πρώτο μου ενυδρείο, ηλικίας 15 ημερών και ήδη αριθμεί 4 όμορφα πλασματάκια! Μακάρι να πάνε όλα καλά ώστε σε λίγους μήνες να σφύζει από ζωή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netgod 27 Νοεμβρίου 2007 Author #2 Share 27 Νοεμβρίου 2007 Πείτε καμιά γνώμη ρε παίδες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
umb 27 Νοεμβρίου 2007 #3 Share 27 Νοεμβρίου 2007 Μόλις δεκαπέντε ημερών και έβαλες κιόλας ψάρια? umb Link to comment Share on other sites More sharing options...
netgod 27 Νοεμβρίου 2007 Author #4 Share 27 Νοεμβρίου 2007 Ναι γιατί;Μια χαρά περνάνε! Το ενυδείο πως σας φαίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillis 29 Νοεμβρίου 2007 #5 Share 29 Νοεμβρίου 2007 μια χαρα ειναι φιλε μου!!μπραβο!!!!μονο μια αφυσσουλα απο πισω και θα εισαι οκ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsin 29 Νοεμβρίου 2007 #6 Share 29 Νοεμβρίου 2007 Πολύ όμορφο... καλή συνέχεια...!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 29 Νοεμβρίου 2007 #7 Share 29 Νοεμβρίου 2007 Mια χαρά...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 29 Νοεμβρίου 2007 #8 Share 29 Νοεμβρίου 2007 Πολυ καλο,μια αφισα μονο οπως αναφερθηκε παραπανω και θα γινει κουκλι. Μπραβο σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annie 29 Νοεμβρίου 2007 #9 Share 29 Νοεμβρίου 2007 Πολυ ομορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 30 Νοεμβρίου 2007 #10 Share 30 Νοεμβρίου 2007 Καλή προσπάθεια, μια πρόταση που έχω να σου κάνω είναι να εκμεταλευτείς το ύψος βάζοντας όρθια κάποια ξύλα και πέτρες προσέχοντας πάντα την σταθερότητα του στησίματος.Γενικά σιγά-σιγά γέμισε το ενυδρείο κυρίως παριμετρικά με φυσική διακόσμιση και φυτά ωστε τα ψάρια να έχουν κρυψώνες και να νοιώθουν καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamania 1 Δεκεμβρίου 2007 #11 Share 1 Δεκεμβρίου 2007 καλο ξεκινημα!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος