antonis_p 21 Νοεμβρίου 2007 #1 Share 21 Νοεμβρίου 2007 ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ-ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ FORUM ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ κ.λ.π. ΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 21 Νοεμβρίου 2007 #2 Share 21 Νοεμβρίου 2007 (edited) Καλησπέρα Αντώνη αλλά γιατί τόσα νεύρα αξίζει τον κόπο; άνθρωποι δεν είναι και αυτοί δηλαδή εσυ δεν έχεις κάνει ποτέ ορθογραφικά λάθη Έγινε επεξεργασία 21 Νοεμβρίου 2007 - costas21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 22 Νοεμβρίου 2007 #3 Share 22 Νοεμβρίου 2007 Τι προτεινης εσύ . Εγώ για παράδειγμα αν δεν είχα το Word θα τρελαινόσουνα με αυτά που θα διάβαζες . Πάντως για να μπει μέσα στο κανονισμό είναι λίγο δύσκολο . εδώ τα κεφαλαία γράμματα που γράφουν αρκετοί προσπαθούμε να τους εξηγήσουμε ότι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πατήσουν το caps lock και να συνεχίσουν να γράφουν όπως έγραφαν ,και βλέπεις ότι ενοχλούνται , κάποιοι έχουν αποχωρίσει από εδώ γι αυτό το λόγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis_p 22 Νοεμβρίου 2007 Author #4 Share 22 Νοεμβρίου 2007 Δεν προτείνω τίποτε, διότι η ανορθογραφία δεν λύνεται εύκολα και ούτε αφορά ένα forum αυτού του είδους. Μάλλον κακό θα κάνει ένας κανόνας και θα απομακρύνει τον απλό χομπίστα που θέλει μία συμβουλή ή να πει μία κουβέντα. Απλά, περιμένεις από επαγγελματίες να είναι λίγο πιο προσεκτικοί, έστω και για την αισθητική του πράγματος ... Ισως να είμαι και εγώ λίγο ευαίσθητος με το θέμα. Εάν έγραψα εγώ με κεφαλαία συγγνώμη αλλά ούτε το κατάλαβα ούτε το ήξερα! Καλά να πάθω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 22 Νοεμβρίου 2007 #5 Share 22 Νοεμβρίου 2007 ας ειχα ή ας εκπροσωπουσα μια απο τις εταιρειες και ενα απο τα καταστηματα που συμμετεχουν στο forum και ας εγραφα και λαθος το ονομα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος