wint3r 20 Νοεμβρίου 2007 #1 Share 20 Νοεμβρίου 2007 Καλημέρα στο φορουμ. Το προβλημά μου είναι το εξής: έχω μετακομίσει, τα έχω πάρει όλα από το άλλο μου το σπίτι κ το μόνο που μένει είναι το ενυδρείο. Πώς μπορώ να κάνω την μετακόμιση σωστά κ ασφαλές για τα ψάρια? Έχω ένα ενυδρείο γλυκού νερού 93lt, και μέσα έχει μόλυ, μπλακ μολυ, πλεκοστόμο, γατοψαρο,zebra και τιγράκια. Πως θα τα μεταφέρω?η απόσταση το ένα σπίτι με το άλλο είναι περίπου 15λεπτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 20 Νοεμβρίου 2007 #2 Share 20 Νοεμβρίου 2007 Αδειαζεις το ενυδρειο απο το νερο και τα αλλα διακοσμητικα.Βαζεις τα ψαρια σου σε εναν καθαρο κουβα με νερο ενυδρειου ,κανεις την μεταφορα,βαζεις νερο και αφηνεις να παρει την θερμοκρασια που πρεπει .ξανακανεις προσαρμογη στα ψαρια σου για καλο και κακο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wint3r 20 Νοεμβρίου 2007 Author #3 Share 20 Νοεμβρίου 2007 (edited) Πόσο νερό πρέπει να κρατήσω από το ενυδρείο για να μην έχουν απότομη αλλαγή νερού και συνθηκών? Έγινε επεξεργασία 20 Νοεμβρίου 2007 - wint3r Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 20 Νοεμβρίου 2007 #4 Share 20 Νοεμβρίου 2007 τουλαχιστον το μισο αν οχι τα 3/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wint3r 21 Νοεμβρίου 2007 Author #5 Share 21 Νοεμβρίου 2007 οκ παιδιά ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wint3r 3 Δεκεμβρίου 2007 Author #6 Share 3 Δεκεμβρίου 2007 Έκανα την μετακόμιση εχθες κ σήμερα το πρωι ενα μολυ είναι στο βυθό κ ξεψυχάει. τι μπορω να κάνω σε αυτήν την περίπτωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillis 3 Δεκεμβρίου 2007 #7 Share 3 Δεκεμβρίου 2007 το μονο που μπορεις ειναι να ανεβασεις λιγο την θερμοκρασια ,ριξε λιγο αντιστεςς και καμια βιταμινουλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wint3r 5 Δεκεμβρίου 2007 Author #8 Share 5 Δεκεμβρίου 2007 παρ'όλο που έκανα ότι μου είπατε έχασα 3 μολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 5 Δεκεμβρίου 2007 #9 Share 5 Δεκεμβρίου 2007 παρ'όλο που έκανα ότι μου είπατε έχασα 3 μολυ... Προφανως απο το στρες της μεταφορας.Λυπαμαι για την απωλεια τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος