ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 17 Νοεμβρίου 2007 #1 Share 17 Νοεμβρίου 2007 Δεν ηξερα σε ποιο topic να το βαλω...αν δεν το εχετε ηδη δει ,δειτε το αξιζει...''real'' reef Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 17 Νοεμβρίου 2007 #2 Share 17 Νοεμβρίου 2007 Δεν ηξερα σε ποιο topic να το βαλω...αν δεν το εχετε ηδη δει ,δειτε το αξιζει...''real'' reef Δεν βλέπετε καθόλου...χάλια είναι ...Ζηλεύω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 17 Νοεμβρίου 2007 #3 Share 17 Νοεμβρίου 2007 Marco Haaga από τη Φινλανδία.. εξαιρετικός χομπίστας γνωστός στην διεθνή reef κοινότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 17 Νοεμβρίου 2007 #4 Share 17 Νοεμβρίου 2007 ΑΑΑΑΑ τον μπαγάσα.......... Ζήλεψε το δικό μου ενυδρείο και έκανε το ίδιο. Και τα περισσότερα κοράλλια τα πήρε φραγκάκια από εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 17 Νοεμβρίου 2007 Author #5 Share 17 Νοεμβρίου 2007 Αχ βρε Αποστολη...και σου'χω πει...μη δινεις απο δω κι απο κει..να τωρα μας το παιζει και γνωστης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 18 Νοεμβρίου 2007 #6 Share 18 Νοεμβρίου 2007 ΑΑΑΑΑ τον μπαγάσα..........Ζήλεψε το δικό μου ενυδρείο και έκανε το ίδιο. Και τα περισσότερα κοράλλια τα πήρε φραγκάκια από εμένα Πηρε και τα σκουλικια σου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chchhypno 22 Νοεμβρίου 2007 #7 Share 22 Νοεμβρίου 2007 Πηρε και τα σκουλικια σου ? Και όμως Μάνο, να πως ξεφορτώθηκε τον ένα σκόλικα ο Απόστολος!!!! http://haaga.aqua-web.org/082006/p1010195.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 22 Νοεμβρίου 2007 #8 Share 22 Νοεμβρίου 2007 :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος