nikolaos 14 Νοεμβρίου 2007 #1 Share 14 Νοεμβρίου 2007 γεια σας, ειμαι νεο μελος εχω ξεκινησει διαδικασια στρωσιματος 5 ημερες πριν(100lt) προσθετο sera nitrivec καθε μερα και εχθες εβαλα 4 φυτα. ο υπαλληλος του καταστηματος συμβουλευει να βαλω 2 ψαρακια χαμηλων απαιτησεων σε 2ημερες και μετα να αρχισω τις μετρησεις.ποια ειναι η γνωμη σας και ποιο ειδος ψαριων να βαλω εαν πρεπει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
50 cent 14 Νοεμβρίου 2007 #2 Share 14 Νοεμβρίου 2007 τι διαστασεις εχει το ενυδρειο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 14 Νοεμβρίου 2007 #3 Share 14 Νοεμβρίου 2007 γεια σας, ειμαι νεο μελος εχω ξεκινησει διαδικασια στρωσιματος 5 ημερες πριν(100lt) προσθετο sera nitrivec καθε μερα και εχθες εβαλα 4 φυτα. ο υπαλληλος του καταστηματος συμβουλευει να βαλω 2 ψαρακια χαμηλων απαιτησεων σε 2ημερες και μετα να αρχισω τις μετρησεις.ποια ειναι η γνωμη σας και ποιο ειδος ψαριων να βαλω εαν πρεπει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 14 Νοεμβρίου 2007 #4 Share 14 Νοεμβρίου 2007 αυτό το διάβασες ; http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=13569 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος