Black Tetra 11 Νοεμβρίου 2007 #1 Share 11 Νοεμβρίου 2007 Aν βαλω στο ενυδρειο των 24 λιτρων 2 μονομαχους (ενα αρσενικο και ενα θυλικο)θα υπαρχει καποιο προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 11 Νοεμβρίου 2007 #2 Share 11 Νοεμβρίου 2007 ειναι σχεδον σιγουρο οτι ο αρσενικος θα το σκοτωσει το θυληκο βαλε περισσοτερα θυληκα για να εχει να ασχολειται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 11 Νοεμβρίου 2007 Author #3 Share 11 Νοεμβρίου 2007 Δηλαδη κανει να βαλω 1 αρσενικο και 3 θυλικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ AED 11 Νοεμβρίου 2007 #4 Share 11 Νοεμβρίου 2007 Μονομάχους δε βάζεις ΠΟΤΈ μαζί, ούτε καν αρσενικό-θηλυκό, εκτός από όταν είναι έτοιμοι για ζευγάρωμα. Τώρα δε ξέρω αν γίνεται να ζήσουν σε χαρέμι, όπως προτείνει ο yiapasdiscus. Γιατί ακόμα και τα θηλυκά σκοτώνονται μεταξύ τους πολλές φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 11 Νοεμβρίου 2007 #5 Share 11 Νοεμβρίου 2007 Σε 24 λιτρα χαρεμι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 11 Νοεμβρίου 2007 Author #6 Share 11 Νοεμβρίου 2007 Εγω τωρα τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 11 Νοεμβρίου 2007 #7 Share 11 Νοεμβρίου 2007 Το σωστο ειναι να βαλεις εναν αρσενικό. Απο εκει και πέρα... Δημοκρατία εχουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 11 Νοεμβρίου 2007 Author #8 Share 11 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστω Γιωργο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 11 Νοεμβρίου 2007 #9 Share 11 Νοεμβρίου 2007 Τώρα δε ξέρω αν γίνεται να ζήσουν σε χαρέμι, όπως προτείνει ο yiapasdiscus. Γιατί ακόμα και τα θηλυκά σκοτώνονται μεταξύ τους πολλές φορές. και εγω προτεινα για χαρεμακι μονο αν προκειται για αναπαραγωγη.αν θελει να βαλει θυληκιες και να τις αφησει ,δεν το συζητω!!! λαθος καταλαβα εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 13 Νοεμβρίου 2007 Author #10 Share 13 Νοεμβρίου 2007 O καταστηματαρχης του pet shop με ειπε να μην βαλω θερμοστατη γιατι δεν τον χρειαζετε ο μονομαχος(και μαλιστα με ειπε πως μαλλον θα τον επιρεασει αρνητικα).Τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ AED 13 Νοεμβρίου 2007 #11 Share 13 Νοεμβρίου 2007 Να βάλεις. Ο μονομάχος θέλει 25-27° C. Το χειμώνα άμα δεν υπάρχει θερμαντήρας, η θερμοκρασία θα πέσει αρκετά κάτω από τους 20 βαθμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 13 Νοεμβρίου 2007 #12 Share 13 Νοεμβρίου 2007 O καταστηματαρχης του pet shop με ειπε να μην βαλω θερμοστατη γιατι δεν τον χρειαζετε ο μονομαχος(και μαλιστα με ειπε πως μαλλον θα τον επιρεασει αρνητικα).Τι να κανω? 1) Να αλλάξεις καταστηματάρχη, και 2) ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 14 Νοεμβρίου 2007 #13 Share 14 Νοεμβρίου 2007 1) Να αλλάξεις καταστηματάρχη, και 2) ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ Ενα μονομαχο μονο του στα 24 λτ Θυληκο μονο για αναπαραγωγη και αφου γεννησει εξω το θυληκο γιατι μετα θα την κυνηγαει. Πληροφοριες εδω, και εδω, και εδω, και εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 15 Νοεμβρίου 2007 Author #14 Share 15 Νοεμβρίου 2007 ο.κ παιδια θα ακολουθησω τις συμβουλες σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος