Χρήστος 8 Νοεμβρίου 2007 #1 Share 8 Νοεμβρίου 2007 Ο μικρούλης βόλτα με των μπαμπά (σκαλαράκι 7 ημερών ξεψαρώνει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 8 Νοεμβρίου 2007 #2 Share 8 Νοεμβρίου 2007 Να σου ζησουν Χρηστο!!Δεν νομιζω να σου εμεινε μονο ενα μικρουλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 8 Νοεμβρίου 2007 Author #3 Share 8 Νοεμβρίου 2007 Να σου ζησουν Χρηστο!!Δεν νομιζω να σου εμεινε μονο ενα μικρουλη? Μπαααα έχω καμιά 400αριά ακόμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 8 Νοεμβρίου 2007 #4 Share 8 Νοεμβρίου 2007 Μπαααα έχω καμιά 400αριά ακόμη Να σου ζησουν τα μωρα και καλος μπαμπας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 9 Νοεμβρίου 2007 #5 Share 9 Νοεμβρίου 2007 Συγχαρητήρια Χρήστο!! Θέλουμε και άλλες φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 9 Νοεμβρίου 2007 Author #6 Share 9 Νοεμβρίου 2007 Τελικά τα έβγαλα φωτογραφία και τα μέτρησα. Γ ια την ακρίβεια σήμερα το πρωί ήταν 580 ψαράκια από τα 658 αυγά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bas_754 9 Νοεμβρίου 2007 #7 Share 9 Νοεμβρίου 2007 581... εκεινο κατω δεξια σου ξεφυγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Rjk 9 Νοεμβρίου 2007 #8 Share 9 Νοεμβρίου 2007 Πολυ ομορφα, Μπραβο! Το θαυμα της ζωης στο μεγαλειο της! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 9 Νοεμβρίου 2007 #9 Share 9 Νοεμβρίου 2007 Tα Συγχαρητήρια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 9 Νοεμβρίου 2007 Author #10 Share 9 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια το ιστορικό του μικρούλη βρίσκετε εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Νοεμβρίου 2007 #11 Share 9 Νοεμβρίου 2007 μπραβο χρησταρααααα,περιμενουμε τα...πουρα ε...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 10 Νοεμβρίου 2007 #12 Share 10 Νοεμβρίου 2007 (edited) καλα συγνωμη πως τα μετρησες; μενουν ακινητα ολη την ωρα; εγω 12 neon εχω και δυσκολευομαι να τα μετρησω πολες φορες τα συγχαρητηρια μου παντως για τις καταπληκτικες φωτογραφιες θα σας την χαλασω λιγο αλλα το θαυμα της φυσης σε ολο της το μεγαλειο θα το δειτε στο μαιευτηριο για το δικο σας μωρο Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2007 - orck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 10 Νοεμβρίου 2007 Author #13 Share 10 Νοεμβρίου 2007 καλα συγνωμη πως τα μετρησες; μενουν ακινητα ολη την ωρα; εγω 12 neon εχω και δυσκολευομαι να τα μετρησω πολες φορες τα συγχαρητηρια μου παντως για τις καταπληκτικες φωτογραφιες θα σας την χαλασω λιγο αλλα το θαυμα της φυσης σε ολο της το μεγαλειο θα το δειτε στο μαιευτηριο για το δικο σας μωρο Κανόνισα να βγάλω μια φωτογραφία που να τα περιέχει όλα και μετά κάθισα και τα μέτρησα, όποιο μετρούσα έβαζα και μια κόκκινη κουκίδα πάνω του σαν σημάδι ότι μετρήθηκε. Πότε με το καλό θα σου έρθει το ΜΕΓΑΛΟ ψαράκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristi 10 Νοεμβρίου 2007 #14 Share 10 Νοεμβρίου 2007 Συγχαρητήρια και πάλι Συγχαρητήρια!!!!!! Άντε και να τα χιλιάσεις τα μωρά την επόμενη φορά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος