ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 12 Νοεμβρίου 2007 #51 Share 12 Νοεμβρίου 2007 (edited) Eλα αγαπητέ Κώστα (Klaz) , με καταλάβες ( ο αδελφός του Ανδρέα ) ποιός είμαι τα έχουμε πεί στο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη.Εύχομαι να τα πούμε και στην Αθήνα. Ο φωτογράφος μας είναι special Πάντα φιλικά Σωκράτης Έγινε επεξεργασία 12 Νοεμβρίου 2007 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 13 Νοεμβρίου 2007 #52 Share 13 Νοεμβρίου 2007 Eλα αγαπητέ Κώστα (Klaz) , με καταλάβες ( ο αδελφός του Ανδρέα ) ποιός είμαι τα έχουμε πεί στο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη.Εύχομαι να τα πούμε και στην Αθήνα. Ο φωτογράφος μας είναι special Πάντα φιλικά Σωκράτης μα και βεβαια σωκρατη μου.χαρηκα ιδιαιτερα που σε ειδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 13 Νοεμβρίου 2007 Author #53 Share 13 Νοεμβρίου 2007 ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ ???????? Η φωτογραφιες ειναι ........ Εφτaiγε το background και ο φωτισμος ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 13 Νοεμβρίου 2007 #54 Share 13 Νοεμβρίου 2007 Μπράβο παιδιά πιστεύω να περάσατε καλά. Η επιθυμία μου να βρεθώ και εγώ εκεί ήταν τόσο μεγάλη που παραβρέθηκα με το πνεύμα μου εκεί μη ορατό στης φωτογραφίες παρά μόνο με ειδική πνευματομηχανή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle 13 Νοεμβρίου 2007 #55 Share 13 Νοεμβρίου 2007 Καλά ενιωσα καποια στιγμή ενα ρευμα αερα να περνα απο διπλα μας.. Νομισα κι εγω πως ήταν απο κανένα ξεχασμένο ανοιχτο παράθυρο αλλα τελικά αποδεικνυεται πως ήταν το πνευμα του Χρήστου Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 14 Νοεμβρίου 2007 #56 Share 14 Νοεμβρίου 2007 (edited) Καλά ενιωσα καποια στιγμή ενα ρευμα αερα να περνα απο διπλα μας.. Είσαι σίγουρη;! Μπας και ήταν το ρεύμα του ΠΑΣΟΚ που ενώ στα Ζωνιανά και στη Μάνη σφάζονται για τις φυτείες,απ'το πρωί τα ΜΜΕ έχουν κατακλυστεί από το "ρεύμα του ΠΑΣΟΚ"; Έγινε επεξεργασία 14 Νοεμβρίου 2007 - nikoskon Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle 14 Νοεμβρίου 2007 #57 Share 14 Νοεμβρίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος