~ AED 4 Νοεμβρίου 2007 #1 Share 4 Νοεμβρίου 2007 Το ενυδρειάκι είναι έτοιμο, κι έχει διαστάσεις 30 x 17 (Μ x Π). Σε καπάκι αντιστοίχων διαστάσεων, θα πρέπει να χωρέσει φωτισμός, ένα ανεμιστηράκι 80mm για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού κι ένα μικρό «καπάκι» για άνοιγμα. Φυτά, δε θα υπάρχουν «δύσκολα», κατά πάσα πιθανότητα να μπουν μόνο διάφορα είδη από anubia. Θέλω να ρωτήσω, η λύση της λευκής «λάμπας» cold cathode που βάζουν σε υπολογιστές, κάνει για τα φυτά ή είναι ένα και το αυτό άμα τη βάλω ή όχι; Από άποψη φάσματος και ανάπτυξη φυτών πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 11 Νοεμβρίου 2007 #2 Share 11 Νοεμβρίου 2007 Από άποψη φάσματος και ανάπτυξης φυτών θα ήταν προτιμότερη μια συμπαγής λάμπα φθορισμού, κοινώς PL...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ AED 12 Νοεμβρίου 2007 Author #3 Share 12 Νοεμβρίου 2007 Αυτές είναι οι κοινές «λάμπες οικονομίας»; Στο Google έψαξα "PL bulb" και μου έβγαλε τέτοιες λάμπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 13 Νοεμβρίου 2007 #4 Share 13 Νοεμβρίου 2007 Μάλλον σε μπέρδεψα, συγνώμη φίλε μου... Κάτι τέτοιο εννοούσα: . . . ή . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος