michalis 3 Νοεμβρίου 2007 #1 Share 3 Νοεμβρίου 2007 Εχω ηδη φυτεψει μερικα valisneria και anubia και θελω να ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν θα εχω καποιο προβλημα με ενα κοπαδακι serpae tetra.. θα ειμαι οκ; Επισης γνωριζει καποιος για ενα φυτο που μοιαζει με το ..κρεμυδι..;(εχει και καποια παρεμφερη ονομασια που δεν γνωριζω ακριβως..) Το ειδα σε ενα καταστημα ,φτανει τουλαχιστον το 1 μετρο,και δεν εχω δει κατι παρομοιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 3 Νοεμβρίου 2007 #2 Share 3 Νοεμβρίου 2007 Εχω ηδη φυτεψει μερικα valisneria και anubia και θελω να ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν θα εχω καποιο προβλημα με ενα κοπαδακι serpae tetra.. θα ειμαι οκ; Επισης γνωριζει καποιος για ενα φυτο που μοιαζει με το ..κρεμυδι..;(εχει και καποια παρεμφερη ονομασια που δεν γνωριζω ακριβως..) Το ειδα σε ενα καταστημα ,φτανει τουλαχιστον το 1 μετρο,και δεν εχω δει κατι παρομοιο.. CRINUM THAIANUM Ειναι πολυ γρηγορης αναπτυξης φυτο με ελαχιστες απαιτησεις θα βαρεθεις να το κλαδευεις αλλα δεν παυει να ειναι εντυπωσιακο http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=248 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Νοεμβρίου 2007 #3 Share 3 Νοεμβρίου 2007 Εχω ηδη φυτεψει μερικα valisneria και anubia και θελω να ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν θα εχω καποιο προβλημα με ενα κοπαδακι serpae tetra.. θα ειμαι οκ; 1 χαρα θα εισαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis 6 Νοεμβρίου 2007 Author #4 Share 6 Νοεμβρίου 2007 thanks.να ειστε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος