Yiannis59 2 Νοεμβρίου 2007 #1 Share 2 Νοεμβρίου 2007 Για σας φίλοι πήρα τον πρώτο μου Δίσκο εκεί κοντά στο 80 την εποχη που οι αλλαγές νερου ηταν έγκλημα απο τοτε συνεχίζω ακάθεκτος και ποτέ δεν σταματώ να μαθαίνω και να διορθώνω λάθει, καλώς σας βρήκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Νοεμβρίου 2007 #2 Share 2 Νοεμβρίου 2007 καλως ηρθες γιαννακη στην ομορφη μας παρεα. οι γνωσεις σου,και η εμπειρια σου θα ειναι ΠΑΝΤΑ χρησιμη σε ολους μας.. και παλι καλως ηρθες στην παρεα μας...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 2 Νοεμβρίου 2007 #3 Share 2 Νοεμβρίου 2007 Καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 2 Νοεμβρίου 2007 #4 Share 2 Νοεμβρίου 2007 Βρε-βρε...καλώς τα παιδιά τα δικά μας!!! Καλώς όρισες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 2 Νοεμβρίου 2007 #5 Share 2 Νοεμβρίου 2007 καλως ορισες γιαννη!!! και εγω γιαννης, και δισκας Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 3 Νοεμβρίου 2007 #6 Share 3 Νοεμβρίου 2007 Καλωςηρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 3 Νοεμβρίου 2007 #7 Share 3 Νοεμβρίου 2007 Καλώς όρισες στο forum μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannis59 3 Νοεμβρίου 2007 Author #8 Share 3 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστώ ολους για την θερμη υποδοχη αν και πολυάσχολος κάποιοι απο εσας γνωρίζουν θα προσπαθήσω να προσφερω οσο μπορω με την φτωχή μου πείρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 4 Νοεμβρίου 2007 #9 Share 4 Νοεμβρίου 2007 ΚΑλωστον ... Καλη διαμονη στο ΑΖ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 5 Νοεμβρίου 2007 #10 Share 5 Νοεμβρίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος