Aquazone Project Team 21 Νοεμβρίου 2007 Author #26 Share 21 Νοεμβρίου 2007 Η ψηφοφορία ΑΝΟΙΞΕ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poseidon11 30 Νοεμβρίου 2007 #27 Share 30 Νοεμβρίου 2007 Φίλοι Μοδεράτορες θέλει σπρώξιμο το θεματάκι.. Πρόταση είναι αυτό. Μόνο 50τόσοι ψήφοι..είναι λίγοι αναλογικά με τις καθημερινές επισκέψεις. Φιλικά Costas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 30 Νοεμβρίου 2007 #28 Share 30 Νοεμβρίου 2007 Θα σου απαντήσω ωμά τόση βλέπουν… αλλά βαριούνται να κάνουν δυο κλικ. Νοοτροπία του Έλληνα κάνεις κάτι, γιατί το κάνεις έτσι κάντο αλλιώς… καλλίτερο. Το κάνεις καλλίτερο ε… είναι περίπλοκο και έχει απαιτήσεις. Δεν κάνεις τίποτα σε κριτικάρουν για έλλειψη πρωτοβουλίας. Δεν μπορούμε να πιάσουμε τα μέλη από τον γιακά για να ψηφήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poseidon11 30 Νοεμβρίου 2007 #29 Share 30 Νοεμβρίου 2007 E ναι όχι και έτσι Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Μου φάνηκε παράξενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 30 Νοεμβρίου 2007 #30 Share 30 Νοεμβρίου 2007 Εγώ νομίζω ότι έχει δίκιο ο ποσειδώνας. Εγώ που μπαίνω κάθε μέρα, με δυσκολία το ανακάλυψα. Επίσης σε pm στον admin ( Aquazone Contest ) για το μέχρι πότε μπορούμε να ποστάρουμε δεν πήρα ποτέ απάντηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts