babis_gr 10 Δεκεμβρίου 2005 #1 Share 10 Δεκεμβρίου 2005 δυστυχώς ο άνθρωπος έχει το μεγάλο ελάτωμα να επεμβαίνει στη φύση, έτσι λοιπόν πάνω που πηγε να αρχίσει ο τσαμπουκάς, το πήρε χαμπάρι το "αφεντικό" και έβαλε τον μονομάχο στο ποτηράκι του! Και φυσικά ο πολυπόθητος τσαμπουκάς αναβλήθηκε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 10 Δεκεμβρίου 2005 #2 Share 10 Δεκεμβρίου 2005 Δέν παίζεται η ιστορία..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 10 Δεκεμβρίου 2005 #3 Share 10 Δεκεμβρίου 2005 Τρομερο και ρεαλιστικοτατο !!!! Περιμενουμε την νεα αρχη !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 10 Δεκεμβρίου 2005 #4 Share 10 Δεκεμβρίου 2005 Περιμενουμε την νεα αρχη !!!! 7125[/snapback] Η ιστορία σου μπάμπη είναι το πρώτο ελληνική κομικ με θέμα ενυδρείο και είναι άπεχτο. Συγχαρητήρια και πάλι. Άντε αρκετά ξεκουράστηκες νομίζω. Τα μέλη του Aquazone αγωνιούν να δούνε τα νέα σου δημιουργήματα. Καλή συνέχεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 11 Δεκεμβρίου 2005 #5 Share 11 Δεκεμβρίου 2005 Γι άλλη μια φορά βρήκες την σωστή λύση για να μην μείνει κανείς δυσαρεστημένος... Μπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
babis_gr 11 Δεκεμβρίου 2005 Author #6 Share 11 Δεκεμβρίου 2005 σας ευχαριστώ πολύ όλους που αγκαλιάσατε τα σκίτσα μου με τόση αγάπη! Τα επόμενα σκέφτομαι να τα κάνω αυτοτελή για να μην σας έχω να περιμένετε. Εκτός αν postάρω την κάθε ιστοριούλα ολοκληρωμένη. Η ζωή συνεχίζεται..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 5 Απριλίου 2006 #7 Share 5 Απριλίου 2006 Πολύ καλό θα μας φτιάξης καμιά νέα ιστορία ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος