gorgonaki 28 Οκτωβρίου 2007 #1 Share 28 Οκτωβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούρια στο club και νιώθω κάπως Χρέιάζομαι μάλλον λίγη Το ενυδρείο μου είναι 125lt και μέσα έχω ως επί το πλείστον guppy. Έχω επίσης πάρα πολλές απορίες και ψάχνω κάποιον να μου τις λύσει! Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 28 Οκτωβρίου 2007 #2 Share 28 Οκτωβρίου 2007 Καλώς όρισες στο forum μας ! Μπορείς να ζητήσεις ότι πληροφορίες θέλεις, στην κατηγορία μας "Ζωοτόκα", όπως και στις γενικές πληροφορίες γλυκού. Καλή διαμονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 28 Οκτωβρίου 2007 #3 Share 28 Οκτωβρίου 2007 Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλά να περάσεις, αλλά για να σου λύσουμε της απορίες πρέπει πρώτα από όλα να της γνωρίζουμε. Οπότε θέτεις τα ερωτήματα σου στην ανάλογη κατηγορία και περιμένεις της απαντήσει ς, όλο και κάποιος θα βρεθεί που θα μπορέσει να σε βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 29 Οκτωβρίου 2007 #4 Share 29 Οκτωβρίου 2007 Καλώς ήρθες, καλό διάβασμα, καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 30 Οκτωβρίου 2007 #5 Share 30 Οκτωβρίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος