steliosde 28 Οκτωβρίου 2007 #1 Share 28 Οκτωβρίου 2007 (edited) Το όνομα μου είναι Στέλιος είμαι 32 ετών και κάτοικος Πειραιά, ασχολούμαι με τα ενυδρεία 12 χρόνια και έχω 2 Ενυδρεία JUWEL, το ένα 400 Λίτρα το οποίο φιλοξενεί Αφρικάνες κυρίως και ένα δεύτερο 110 Λίτρα το οποίο αυτήν την στιγμή φιλοξενεί ένα ζευγάρι δίσκους. Σκέπτομαι και την αγορά ενός τρίτου ενυδρείου ATMAN (580λ) τι γνώμη έχετε για τα ενυδρεία αυτά; Υ.Γ. Αν έβαλα το θέμα (αγορά ενός τρίτου ενυδρείου) σε λάθος ενότητα συγνώμη και παρακαλώ διορθώστε με. Σας ευχαριστώ Στέλιος Έγινε επεξεργασία 28 Οκτωβρίου 2007 - steliosde Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 28 Οκτωβρίου 2007 #2 Share 28 Οκτωβρίου 2007 Καλώς όρισες στο forum μας Στέλιο!! Περιμέμουμε παρουσίαση των ενυδρείων σου. Τι ψάρι είναι στη δεύτερη φωτογραφία?? Το ενυδρείο για το οποίο ζητάς πληροφορίες δεν το γνωρίζω. Περίμενε κάποια άλλη απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 28 Οκτωβρίου 2007 #3 Share 28 Οκτωβρίου 2007 καλως ηρθες φιλε μου στην παρεα μας!!! η γνωμη που εχω για το ενυδρειο που ρωτας,(ειναι μεσω γνωστου μου που εχει παραπλησιο,της συγκεκριμενης εταιρειας),ειναι οτι ειναι μια τιμια αγορα για τα χρηματα που θα δαπανησεις...τιποτε παραπανω τιποτε λιγοτερο... και παλι καλως ηρθες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliosde 28 Οκτωβρίου 2007 Author #4 Share 28 Οκτωβρίου 2007 καλως ηρθες φιλε μου στην παρεα μας!!! η γνωμη που εχω για το ενυδρειο που ρωτας,(ειναι μεσω γνωστου μου που εχει παραπλησιο,της συγκεκριμενης εταιρειας),ειναι οτι ειναι μια τιμια αγορα για τα χρηματα που θα δαπανησεις...τιποτε παραπανω τιποτε λιγοτερο... και παλι καλως ηρθες... To μόνο που με απασχολεί είναι να είναι καλό το γυαλί και να μην έχω διαρροές. Σας ευχαριστώ Στέλιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliosde 28 Οκτωβρίου 2007 Author #5 Share 28 Οκτωβρίου 2007 Καλώς όρισες στο forum μας Στέλιο!! Περιμέμουμε παρουσίαση των ενυδρείων σου. Τι ψάρι είναι στη δεύτερη φωτογραφία?? Το ενυδρείο για το οποίο ζητάς πληροφορίες δεν το γνωρίζω. Περίμενε κάποια άλλη απάντηση. Το μωρό του πρώτου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 29 Οκτωβρίου 2007 #6 Share 29 Οκτωβρίου 2007 Καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 30 Οκτωβρίου 2007 #7 Share 30 Οκτωβρίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annie 30 Οκτωβρίου 2007 #8 Share 30 Οκτωβρίου 2007 Καλώς ηρθες! Αν και 12 χρονια πιο εμπειρος απο μένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 30 Οκτωβρίου 2007 #9 Share 30 Οκτωβρίου 2007 Στέλιο καλώς ήρθες στην παρέα!! Τι Αφρικάνες έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
erene 30 Οκτωβρίου 2007 #10 Share 30 Οκτωβρίου 2007 Καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 30 Οκτωβρίου 2007 #11 Share 30 Οκτωβρίου 2007 Καλως ηρθες φιλε Στελιο στην παρεα μας!!! Καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 30 Οκτωβρίου 2007 #12 Share 30 Οκτωβρίου 2007 καλως ηλθες Στελιο . Ειμαι και εγω καινουργιο μελος στο forum και 4 χρονια στο Hοbby (κυριως δισκους)!!! ΓΙΑΝΝΗΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 30 Οκτωβρίου 2007 #13 Share 30 Οκτωβρίου 2007 Στέλιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliosde 1 Νοεμβρίου 2007 Author #14 Share 1 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστώ. καλώς σας βρήκα όλους σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poseidon11 2 Νοεμβρίου 2007 #15 Share 2 Νοεμβρίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος