juthan 21 Οκτωβρίου 2007 #1 Share 21 Οκτωβρίου 2007 Σας χαιρετώ από Αιγάλεω, Τό όνομα μου είναι ΘΑΝΑΣΗΣ και είμαι αρχάριος στον κόσμο των ενυδρείων. Βοηθός μου σε αυτό το αρχικό στάδιο είναι ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ο οποίος μου σύστησε και το AQUAZONE. Μόλις πριν τρείς ημέρες απέκτησα το ενυδρείο μου (JUWEL RIO 125) και ανυπομονώ να περάσει ο πρώτος καιρός για το "στρώσιμο" ώστε να μπορώ να απολαύσω την χαρά της δημιουργίας και διατήρησης της υδρόβιας ζωής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Οκτωβρίου 2007 #2 Share 21 Οκτωβρίου 2007 καλως ηρθες στην παρεα μας,κακι οσο για τον ''βοηθο'' σου..εεεε,εχεις οτι πιο δυνατο..!!!!!! καλη συνεχεια φιλε μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 21 Οκτωβρίου 2007 #3 Share 21 Οκτωβρίου 2007 μάλλον θα είσαι ο πρώτος που θα διαβαση το άρθρο που ετοιμάζω για το στρώσιμο των ενυδρείων . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LALINA 21 Οκτωβρίου 2007 #4 Share 21 Οκτωβρίου 2007 Καλως ήρθες και καλή συνέχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 21 Οκτωβρίου 2007 #5 Share 21 Οκτωβρίου 2007 Καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 21 Οκτωβρίου 2007 #6 Share 21 Οκτωβρίου 2007 μάλλον θα είσαι ο πρώτος που θα διαβαση το άρθρο που ετοιμάζω για το στρώσιμο των ενυδρείων . Καλωςηρθες juthan στο forum!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 22 Οκτωβρίου 2007 #7 Share 22 Οκτωβρίου 2007 Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας, με τέτοιο βοηθό όλα θα πάνε καλά! καλη συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 23 Οκτωβρίου 2007 #8 Share 23 Οκτωβρίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος