gzourid 17 Οκτωβρίου 2007 #1 Share 17 Οκτωβρίου 2007 (edited) Καλημερα, θα ηθελα λίγη βοήθεια στον διαχωρισμό φύλου σε δυο κιχλίδες που έχω. Παρακάτω έχω 4 φωτο απο τα ψάρακια. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί τι φύλο είναι; Έγινε επεξεργασία 17 Οκτωβρίου 2007 - gzourid Link to comment Share on other sites More sharing options...
zambia 17 Οκτωβρίου 2007 #2 Share 17 Οκτωβρίου 2007 TO μπλε είναι cyrtocara moorii ειναι πολύ μικρό για να δεις φύλλο απο εξωτερικα χαρακτηριστικά.Μεγαλώνοντας τα αρσενικά κάνουν καρούμπαλο και είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος.Επίσης το πτερύγιο στο κάτω μέρος είναι πιο μυτερο από του θηλυκού που είναι στρογγυλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gzourid 18 Οκτωβρίου 2007 Author #3 Share 18 Οκτωβρίου 2007 TO μπλε είναι cyrtocara moorii ειναι πολύ μικρό για να δεις φύλλο απο εξωτερικα χαρακτηριστικά.Μεγαλώνοντας τα αρσενικά κάνουν καρούμπαλο και είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος.Επίσης το πτερύγιο στο κάτω μέρος είναι πιο μυτερο από του θηλυκού που είναι στρογγυλό. Καλημέρα, Το πρόβλημα που έχω είναι με τα κίτρινα (μάλλον Metriaclima estherae) στα οποία το ένα είναι πιο μεγάλο και τσιμπάει το μικρότερο καθε φορά που το βλέπει. Η απορία μου είναι εαν είναι και τα δύο male τότε πρέπει να βγάλω το μικρό διότι το έχει ριμάξει στο τσιμπιμα . Σημερα είδα οτι του έχει φάει λίγο τα πτερύγια. Εαν ξερει κάποιος ας μου πει γιατι το λυπάμε το μικρο. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
egeorgiou 20 Οκτωβρίου 2007 #4 Share 20 Οκτωβρίου 2007 Δες εδώ: http://images.google.gr/imgres?imgurl=http...m%3D1%26hl%3Del Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Μαρτίου 2008 #5 Share 31 Μαρτίου 2008 Καλημέρα, Το πρόβλημα που έχω είναι με τα κίτρινα (μάλλον Metriaclima estherae) στα οποία το ένα είναι πιο μεγάλο και τσιμπάει το μικρότερο καθε φορά που το βλέπει. Η απορία μου είναι εαν είναι και τα δύο male τότε πρέπει να βγάλω το μικρό διότι το έχει ριμάξει στο τσιμπιμα . Σημερα είδα οτι του έχει φάει λίγο τα πτερύγια. Εαν ξερει κάποιος ας μου πει γιατι το λυπάμε το μικρο. Ευχαριστώ Το ενα απο οτι διακρινω δειχνει αρσενικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος