Ζ.Χ 14 Οκτωβρίου 2007 #1 Share 14 Οκτωβρίου 2007 Κατηγορία:Κιχλίδες Tanganyika Διαστάσεις:80x35x45 Όγκος:120 μικτά Παράμετροι Νερού h:8,gh:15,kh:12,no3:10 Φόντο:Aυτοκόλητο μπλέ Διακόσμηση:Αμμος θαλάσσης,πέτρες Ψάρια:Τρίο Julidochromis transcriptus(με την ελπίδα να μου βγεί ζευγάρι) και τρίο neolamprologus multifasciatus(1α+2θ) Άλλα είδη:- Φυτά:- Φωτισμός/Διάρκεια φωτισμού:25w,14:00-22:00 Φίλτρανση:Δύο φίλτρα heiem 2008(με substrat)και 2010(substrat και σφουγκαρι) ροή 480 λ/ω Θερμοστάτης:100w Παροχή Co2:- Ψύξη:- Άλλος εξοπλισμός:- Λίπανση:- Άλλες πληροφορίες:Το ενυδρείο χωρίστηκε σε δύο περιοχές για να υπάρξει αρμονία στης σχέσης των δύο ειδών που έχω βάλει.Η περιοχη των julido είναι αριστερά στης πέτρες Περιοχή multifasciatus Julidochromis transcriptus Να ευχαριστήσω επίσης το κατάστημα water in γιά την εξυπηρέτηση που μου έκανε στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Οκτωβρίου 2007 #2 Share 14 Οκτωβρίου 2007 ομορφη δουλεια χρηστο...keep walking...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ζ.Χ 7 Νοεμβρίου 2007 Author #3 Share 7 Νοεμβρίου 2007 Τελικα άλλαξα setup Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Νοεμβρίου 2007 #4 Share 7 Νοεμβρίου 2007 καλο,το εκανες τελικα θηριο ε...?? θα γινει ακομη καλυτερο οταν η αλγη καλυψει τους αρμους..... μπραβο χρηστο...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος