ΑΚΗΣ 13 Οκτωβρίου 2007 #1 Share 13 Οκτωβρίου 2007 Να λοιπον το ενυδρειο μου μετα απο 6 μηνες λειτουργίας. Οι δυο ανεμώνες που φαινονται δεξια ηταν αρχικα μια μικροσκοπικη που ηρθε μαζι με το βραχο. Μαζι με το βραχο ηρθε και η μεγαλη ανεμώνη στο κεντρο δεξια (παρα πολυ μικρη αρχικα,στο μεγεθος κεφαλιου καρφιτσας και σε 6 μηνες εγινε θηριο . Στο αμεσο μελλον σχεδιαζω κατι σε 400 λιτρα.Οποτε θα ξαναχρειαστω τη βοηθεια σας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsin 13 Οκτωβρίου 2007 #2 Share 13 Οκτωβρίου 2007 Μπράβο φιλέ μου είναι πολύ ωραίο ...!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 13 Οκτωβρίου 2007 #3 Share 13 Οκτωβρίου 2007 Πολυ ωραιο το reefακι σου,μπραβο!! Λιγο ακομα και θα πεισεται εμας του γλυκου να στηνουμε θαλασσινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 13 Οκτωβρίου 2007 #4 Share 13 Οκτωβρίου 2007 Άκη, εξαιρετικό το αποτέλεσμα μετά απο 6 μήνες!!! Ένα μπράβο και απο εμένα!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 14 Οκτωβρίου 2007 #5 Share 14 Οκτωβρίου 2007 Τα συγχαρητήριά μου Άκη!!! Πανέμορφο το αποτέλεσμα. Τι ταίζεις τις ανεμώνες σου και γενικά τα κοράλια σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 14 Οκτωβρίου 2007 #6 Share 14 Οκτωβρίου 2007 Μια χαρα το ενυδρειο σου και ας ειναι μονο 6 μηνων.Συνεχισε την καλη δουλεια....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Οκτωβρίου 2007 #7 Share 14 Οκτωβρίου 2007 μπραβο σου .πολυ ομορφο ενυδρειο,και σχετικα συντομα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 15 Οκτωβρίου 2007 Author #8 Share 15 Οκτωβρίου 2007 Τα συγχαρητήριά μου Άκη!!! Πανέμορφο το αποτέλεσμα. Τι ταίζεις τις ανεμώνες σου και γενικά τα κοράλια σου? Σας ευχαριστω,αν και οι φωτο δεν μου βγηκαν πολυ καλες. Tις ανεμώνες τις ταιζω καλαμαρι,γαριδα,χταποδι και πολυ σπανια μύδι.Οταν ήταν πολυ μικρες ανα δυο μερες και τωρα μια φορα την εβδομαδα. Επισης ριχνω phytoplex και microvert της kent, 5-7ml απο το καθενα καθε εβδομαδα (σε 2-3 δόσεις). Αλλαγες νερου 10% καθε εβδομαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LALINA 15 Οκτωβρίου 2007 #9 Share 15 Οκτωβρίου 2007 Παρα πολύ ωραίο ενυδρείο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κι απο εμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 15 Οκτωβρίου 2007 #10 Share 15 Οκτωβρίου 2007 Φροντίδα και proderm βλέπω άκη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 15 Οκτωβρίου 2007 #11 Share 15 Οκτωβρίου 2007 Ακη η αναπτυξη των ανεμωνων σου ειναι απιστευτη! Μπραβο και παλι μπραβο!! Τετοια φροντιδα χρειαζεται !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος