Black Tetra 13 Οκτωβρίου 2007 #1 Share 13 Οκτωβρίου 2007 Εχω ενα ενυδρειο 24λιτρα και εχω μεσα ενα silver tips.Τι αλλα ψαρια μπορω να βαλω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 15 Οκτωβρίου 2007 Author #2 Share 15 Οκτωβρίου 2007 Δεν ξερει κανεις την απαντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Οκτωβρίου 2007 #3 Share 15 Οκτωβρίου 2007 η να παρεις τουλαχιστο αλλα 4-5 (γιατι ειναι σμηνοψαρα) και το ταλαιπωρεις μονο του....και να τα βαλεις σε μεγαλυτερο ενυδρειο.... η να το δωσεις ,και να βαλεις κατι αλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 15 Οκτωβρίου 2007 Author #4 Share 15 Οκτωβρίου 2007 (edited) Ειχα αλλο ενα silber tips και παιθανε γιατι του ειχε κοπει το πυγουνι. Έγινε επεξεργασία 15 Οκτωβρίου 2007 - Black Tetra Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 15 Οκτωβρίου 2007 #5 Share 15 Οκτωβρίου 2007 Ειχα αλλο ενα silber tips και παιθανε γιατι του ειχε κοπει το πυγουνι. Οταν πηγε να ξυριστει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 15 Οκτωβρίου 2007 Author #6 Share 15 Οκτωβρίου 2007 οχι απλος μου το εδοσαν ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος