k@Tie 11 Οκτωβρίου 2007 #1 Share 11 Οκτωβρίου 2007 Θέλει ένας φίλος μου να βάλει μέσα σε ένα ενυδρείο μία χελώνα μικρή και ένα ψάρι π.χ χρυσόψαρο...αυτά τα δύο μαζί συμβιώνουν;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
k@Tie 11 Οκτωβρίου 2007 Author #2 Share 11 Οκτωβρίου 2007 επίσης έχω και μία άλλη απορία...έχω μπεί σε διαδικασία στρωσίματος ενος ενυδρείου και εκεί που το νερό ήταν διαυγές σήμερα έχει θολούρα... εχθές το βράδυ πρόσθεσα δύο φυτά μέσα...μπορεί να ευθύνονται αυτά;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisb 11 Οκτωβρίου 2007 #3 Share 11 Οκτωβρίου 2007 πρίν αποφασίσει για τη χελώνα, καλό είναι να διαβάσει αυτό: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=11069&hl= και ελπίζω να αλλάξει γνώμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 12 Οκτωβρίου 2007 #4 Share 12 Οκτωβρίου 2007 Θα έλεγα η χελώνα να τοποθετηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Μη ξεχνάς ότι πρόκειται για αμφίβιο οργανισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 12 Οκτωβρίου 2007 #5 Share 12 Οκτωβρίου 2007 επίσης έχω και μία άλλη απορία...έχω μπεί σε διαδικασία στρωσίματος ενος ενυδρείου και εκεί που το νερό ήταν διαυγές σήμερα έχει θολούρα... εχθές το βράδυ πρόσθεσα δύο φυτά μέσα...μπορεί να ευθύνονται αυτά;;; Αυτό που παρατήρησες, είναι φυσιολογικό κατά τη διαδικασία του στρωσίματος. Οφείλεται σε βακτηριακή έξαρση. Σύντομα, που θα οι πληθυσμοί θα ισορροπήσουν, θα επανέλθει και θα είναι μια καλή ένδειξη καλής λειτουργίας. Τα φυτά δεν είναι η αιτία. Αντίθετα βοηθούν στον εμπλουτισμό του συστήματος με νέους μικροοργανισμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k@Tie 12 Οκτωβρίου 2007 Author #6 Share 12 Οκτωβρίου 2007 ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rania20062 19 Οκτωβρίου 2007 #7 Share 19 Οκτωβρίου 2007 (edited) δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά η χελώνα ειδικά στην αμμωνία αφήνει στο νερό τρελλές τιμές,πράγμα που σημαίνει αγαπητή k@Tie οτι το ψαράκι θα πάει μάλλον από αναπνευστικό Έγινε επεξεργασία 19 Οκτωβρίου 2007 - rania20062 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 19 Οκτωβρίου 2007 #8 Share 19 Οκτωβρίου 2007 Εκτος του οτι θα σου ανεβαζει τις τιμες για πλακα η χελωνα καθοτι βρωμιλος θα σου κανει και μεζεδακι το ψαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος