maria palioura 11 Οκτωβρίου 2007 #1 Share 11 Οκτωβρίου 2007 γειά σας. είμαι αρχάρια στον τομέα των ενυδρείων, μαζί με τον φίλο μου αγοράσαμε πριν 1 μήνα περίπου ένα RIO400, το οποίο είναι με θαλασσινό νερό & έχουμε βάλει μέσα ψάρια κλόουν, naso unicornis, chromis, ζωντανούς βράχοτυς & ανεμόνες. στη συνέχεια & αν αυτό είναι εφικτό θα βάλουμε & σμέρνα. ελπίζω να βρω το forum χρήσιμο & να ανταλάζουμε απόψεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 11 Οκτωβρίου 2007 #2 Share 11 Οκτωβρίου 2007 Καλώς όρισες Μαρία στο forum μας! Όλοι μας είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείτε και σίγουρα να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας. Με την πρώτη ευκαιρία, περιμένουμε μια παρουσίαση του ενυδρείου σας, στην κατηγορία του θαλασσινού και κάποιες φωτογραφίες. Καλή παραμονή και περιήγηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 11 Οκτωβρίου 2007 #3 Share 11 Οκτωβρίου 2007 Καλώς ήρθες, καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 11 Οκτωβρίου 2007 #4 Share 11 Οκτωβρίου 2007 Καλωςηρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poseidon11 11 Οκτωβρίου 2007 #5 Share 11 Οκτωβρίου 2007 Γεια σου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
erene 12 Οκτωβρίου 2007 #6 Share 12 Οκτωβρίου 2007 Καλωσήρθες Μαρία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 13 Οκτωβρίου 2007 #7 Share 13 Οκτωβρίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 13 Οκτωβρίου 2007 #8 Share 13 Οκτωβρίου 2007 Καλως ηρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elli 15 Οκτωβρίου 2007 #9 Share 15 Οκτωβρίου 2007 καλώς ήρθες στην παρέα (εγώ είμαι του γλυκού και κρύου νερού το θαλασσινό δεν το έχω τολμήσει ακόμη) καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Οκτωβρίου 2007 #10 Share 15 Οκτωβρίου 2007 καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος