viciouscircle 6 Οκτωβρίου 2007 #1 Share 6 Οκτωβρίου 2007 Για τα κινούμενα εικονόδια των avatars χρειάζεται κάποια ρύθμιση? Γιατί δεν κινείται αυτό που έχω βάλει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 8 Οκτωβρίου 2007 Author #2 Share 8 Οκτωβρίου 2007 Καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 9 Οκτωβρίου 2007 #3 Share 9 Οκτωβρίου 2007 ...Γιατί δεν κινείται αυτό που έχω βάλει? Νομίζω φίλε μου ότι το avatar σου είναι σε μορφή jpg... Τουλάχιστον όταν κάνω δεξί κλικ πάνω του και πατώ ''ιδιότητες'', αυτό μου δίνει (av-3972.jpg)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 9 Οκτωβρίου 2007 Author #4 Share 9 Οκτωβρίου 2007 Ναι το ξέρω αλλά όταν το ανεβάζω είναι gif και όταν πατάω ενημέρωση avatar γίνεται jpg μόνο σε εμένα γίνεται? (ευχαριστώ Genirous) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 9 Οκτωβρίου 2007 #5 Share 9 Οκτωβρίου 2007 Ναι το ξέρω αλλά όταν το ανεβάζω είναι gif και όταν πατάω ενημέρωση avatar γίνεται jpg μόνο σε εμένα γίνεται? (ευχαριστώ Genirous) Σε κάποια προφίλ έχουν ανέβει άβαταρ σε μορφή gif όπως πχ: του ΣΤΑΜΑΤΗΣ: του george hmmy: υπάρχουν και άλλα μέλη που έχουν gif τα οποία δε μπορώ να τα βρω αυτή τη στιγμή... Ίσως να είναι θέμα με το πόσα ποστ έχεις... Ίσως αν επικοινωνήσεις με αυτά τα μέλη με ΠΜ να βρεις κάποια απάντηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 9 Οκτωβρίου 2007 Author #6 Share 9 Οκτωβρίου 2007 Σε ευχαριστώ και πάλι. Ισχύει αυτο με τον αριθμό των posts? mods? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 9 Οκτωβρίου 2007 #7 Share 9 Οκτωβρίου 2007 Σε ευχαριστώ και πάλι. Ισχύει αυτο με τον αριθμό των posts? mods? Όχι δέν έχει σχέση ο αριθμός των πόστ. Στείλε μου με πμ την φωτό να το φτιάξω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 10 Οκτωβρίου 2007 Author #8 Share 10 Οκτωβρίου 2007 Είσαι καλόόόόός !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος