AQUA-MARINE 5 Οκτωβρίου 2007 #1 Share 5 Οκτωβρίου 2007 (edited) πληροφοριακά : είμαι νέος στο τομεα το θαλασσινου. ερώτηση : πριν μιά βδομαδα παρέλαβα ζ.βραχο. σ'ενα κομματι βράχου υπάρχει αυτό. είναι aiptasia? περιγραφή : σε μέγεθος είναι σαν 2ευρω. δεν έχει στέλεχος (πόδι), ή τόσες μέρες δεν το έχω δει. τα πλοκάμια της είναι στην επιφάνεια του βράχου Έγινε επεξεργασία 5 Οκτωβρίου 2007 - AQUA-MARINE Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Οκτωβρίου 2007 #2 Share 5 Οκτωβρίου 2007 πληροφοριακά : είμαι νέος στο τομεα το θαλασσινου. ερώτηση : πριν μιά βδομαδα παρέλαβα ζ.βραχο. σ'ενα κομματι βράχου υπάρχει αυτό. είναι aiptasia? περιγραφή : σε μέγεθος είναι σαν 2ευρω. δεν έχει στέλεχος (πόδι), ή τόσες μέρες δεν το έχω δει. τα πλοκάμια της είναι στην επιφάνεια του βράχου αν και δεν εχω αναλογη εμπειρια ,εντουτοις μου μοιαζει ΠΟΛΥΥΥΥ για απταισια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 5 Οκτωβρίου 2007 #3 Share 5 Οκτωβρίου 2007 Yes it is..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος