apokrifos74 4 Οκτωβρίου 2007 #1 Share 4 Οκτωβρίου 2007 καλώς σάς βρήκα παιδιά με χαρά μου ανακάλυψα το φορουμ και να με και εγώ 8α ήθελα να ροτησω μίας και είμαι και αρχαριος έχω ένα ενιδρύω 80 λιτρων αλλά γλυκού νερού κάνω τής μέτρησης κανονικά αλλά έχω βάλει καπια κοχύλια από την 8αλασσα τα όπια τα έχω πήλινη καλά έχω κάνει καλώς η όχι ? ευχαριστώ πολι Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 5 Οκτωβρίου 2007 #2 Share 5 Οκτωβρίου 2007 Καλώς ήρθες! Αν τα ψαράκια σου είναι αυτά που βλέπω στο προφίλ πρέπει να σου πω πως έχουν διαφορετικές απαιτήσεις όσον αφορά τις παραμέτρους του νερού (PH, σκληρότητα, θερμοκρασία) Τα χρυσόψαρα είναι κρύου νερού, τα αγγελόψαρα και τα γκάπυ τροπικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apokrifos74 5 Οκτωβρίου 2007 Author #3 Share 5 Οκτωβρίου 2007 Καλώς ήρθες! Αν τα ψαράκια σου είναι αυτά που βλέπω στο προφίλ πρέπει να σου πω πως έχουν διαφορετικές απαιτήσεις όσον αφορά τις παραμέτρους του νερού (PH, σκληρότητα, θερμοκρασία) Τα χρυσόψαρα είναι κρύου νερού, τα αγγελόψαρα και τα γκάπυ τροπικά. σε ευχαριστώ είδη αφαίρεσα τα χρυσόψαρα και παρεμιναν μόνο τα κάμπη και τα αγκελοψαρα πια είναι η σωστότερη 8ερμοκρασια για αυτά τα ψαράκια μου και πάλι ευχαριστώ για την ενημέρωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 5 Οκτωβρίου 2007 #4 Share 5 Οκτωβρίου 2007 και παρεμιναν μόνο τα κάμπη και τα αγκελοψαρα πια είναι η σωστότερη 8ερμοκρασια για αυτά τα ψαράκια μου 25-26 βαθμοι Κελσιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 5 Οκτωβρίου 2007 #5 Share 5 Οκτωβρίου 2007 http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/guppy.htm http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/scalar.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 6 Οκτωβρίου 2007 #6 Share 6 Οκτωβρίου 2007 Καλωσηρθες στο ΑquaZone ... Καλη διαμονη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 6 Οκτωβρίου 2007 #7 Share 6 Οκτωβρίου 2007 Καλωσηρθες, στο ΑquaZone καλη διαμονη και καλη συνεχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 9 Οκτωβρίου 2007 #8 Share 9 Οκτωβρίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apokrifos74 9 Οκτωβρίου 2007 Author #9 Share 9 Οκτωβρίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! σας ευχαριστώ όλους παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 9 Οκτωβρίου 2007 #10 Share 9 Οκτωβρίου 2007 Welcome to the zone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elli 9 Οκτωβρίου 2007 #11 Share 9 Οκτωβρίου 2007 καλώς ήρθες στην παρέα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blablas 9 Οκτωβρίου 2007 #12 Share 9 Οκτωβρίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος