miro 2 Οκτωβρίου 2007 #1 Share 2 Οκτωβρίου 2007 καλησπερα!ηθελα απλα να ρωτησω αν ταιριαζουν τα pseudotrofeus zebra "cobalt blue" με maylandia zebra.εχω 120 λιτρα και σκεφτομαι να βαλω απο ενα αρσενικο και απο 1-2 θηλυκα.θα γινει μαχη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djstill103 6 Οκτωβρίου 2007 #2 Share 6 Οκτωβρίου 2007 (edited) Βεβαίως αφου ειναι και τα δυο απο την λιμνη Μalawi δεν εχεις κανενα απολυτως πρόβλημα!!!!!Kαι απο δικη μου εμπειρια δεν 3ερω τι θα σου πουν οι υπολοιποι :Οσος περισσοτερος ειναι ο συνοστισμος σε ενα ενυδρειο τοσο πιο λιγα επεισοδια θα εχεις!!! Έγινε επεξεργασία 6 Οκτωβρίου 2007 - djstill103 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 6 Οκτωβρίου 2007 #3 Share 6 Οκτωβρίου 2007 Σαν προβλημα θα μπορουσα να δω τα λιτρα του ενυδρειου σου οπου ειναι 120λ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Μαρτίου 2008 #4 Share 31 Μαρτίου 2008 Βεβαίως αφου ειναι και τα δυο απο την λιμνη Μalawi δεν εχεις κανενα απολυτως πρόβλημα!!!!!Kαι απο δικη μου εμπειρια δεν 3ερω τι θα σου πουν οι υπολοιποι :Οσος περισσοτερος ειναι ο συνοστισμος σε ενα ενυδρειο τοσο πιο λιγα επεισοδια θα εχεις!!! Αυτο παιζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος