Popika 2 Οκτωβρίου 2007 #1 Share 2 Οκτωβρίου 2007 Με λένε Πόπη και μόλις απέκτησα δυο χρυσόψαρα- τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη! Μου αρέσει πολυ να έχω και να περιποιούμαι μικρά ζωάκια! Συνολίκα έχω 2 καναρίνια 2 χελωνίτσες νερού και έναν μονομάχο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 2 Οκτωβρίου 2007 #2 Share 2 Οκτωβρίου 2007 Καλώς την... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 2 Οκτωβρίου 2007 #3 Share 2 Οκτωβρίου 2007 Καλώς ήρθες, καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 2 Οκτωβρίου 2007 #4 Share 2 Οκτωβρίου 2007 στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 2 Οκτωβρίου 2007 #5 Share 2 Οκτωβρίου 2007 Καλωςηρθες στο forum και καλη συνεχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 2 Οκτωβρίου 2007 #6 Share 2 Οκτωβρίου 2007 Καλωσηρθες στο ΑΖ .... Καλη διαμονη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 3 Οκτωβρίου 2007 #7 Share 3 Οκτωβρίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elli 3 Οκτωβρίου 2007 #8 Share 3 Οκτωβρίου 2007 καλώς ήρθες στην παρέα. Είσαι φιλόζωη αφού αγαπάς όλες τις ζωούλες όμως αποφάσισε ποια θα περιποιήσαι πιο πολύ γιατί τα ψάρια θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα και είναι δυσκολότερα απο τα καναρίνια και τις χελωνίτσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LALINA 5 Οκτωβρίου 2007 #9 Share 5 Οκτωβρίου 2007 Καλως ήρθες και καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blablas 9 Οκτωβρίου 2007 #10 Share 9 Οκτωβρίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος