nidal 1 Οκτωβρίου 2007 #1 Share 1 Οκτωβρίου 2007 Θα θελαμε με μεγαλη μας χαρα να σας ενημερωσουμε οτι την Παρασκευη καναμε την πρωτη (Μικρη βεβαια...) εισαγωγη θαλασσινων ψαριων και κοραλιων απο Ινδονησια!!!! Αντε και καλη αρχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 1 Οκτωβρίου 2007 #2 Share 1 Οκτωβρίου 2007 Καμιά Εισαγωγή με ΆγριοΔίσκαρους θα κάνετε ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN 1 Οκτωβρίου 2007 #3 Share 1 Οκτωβρίου 2007 Μπραβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 1 Οκτωβρίου 2007 Author #4 Share 1 Οκτωβρίου 2007 Καμιά Εισαγωγή με ΆγριοΔίσκαρους θα κάνετε ;; Αν οχι μεσα του Οκτωβρη,σιγουρα μολις γυρισω απο Αμαζονιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsikis 1 Οκτωβρίου 2007 #5 Share 1 Οκτωβρίου 2007 Μπράβο Νιντάλ. Τα καλορίζικα και από εμένα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 1 Οκτωβρίου 2007 #6 Share 1 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν, ένα μεγάλο μπράβο!!! Τα συγχαρητήρια μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PascM 1 Οκτωβρίου 2007 #7 Share 1 Οκτωβρίου 2007 Και σε άψογη κατάσταση οι ψάρακες πρέπει να πω εγώ που τα είδα ήδη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 1 Οκτωβρίου 2007 #8 Share 1 Οκτωβρίου 2007 Aντε ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regal 1 Οκτωβρίου 2007 #9 Share 1 Οκτωβρίου 2007 ΜΠΡΑΒΟ Νιdal και ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 1 Οκτωβρίου 2007 #10 Share 1 Οκτωβρίου 2007 ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 1 Οκτωβρίου 2007 #11 Share 1 Οκτωβρίου 2007 ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΣΟΥ Το πρώτο πανέμορφο κοράλλι σου στολίζει το ενυδρεio μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος