Guest rania2006 30 Σεπτεμβρίου 2007 #1 Share 30 Σεπτεμβρίου 2007 καλημερα σας,κατοπιν ημερων παρακολουθησης παρατηρησα οτι μαλλον ενα ψαρακι μου θα με κανει ευτυχισμενο.......η κοιλιτσα του εχει γινει στρογγυλη και εχει ολα τα σημμαδια!!!!αντε επιτελους!!!καλα γεννητουρια να εχω παιδια!!!! ---------------------------------------------- http://alithia.freeforums.org/portal.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
BULLET 30 Σεπτεμβρίου 2007 #2 Share 30 Σεπτεμβρίου 2007 KAΛΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATSIK 30 Σεπτεμβρίου 2007 #3 Share 30 Σεπτεμβρίου 2007 Και εγω νονος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LALINA 30 Σεπτεμβρίου 2007 #4 Share 30 Σεπτεμβρίου 2007 Με το καλο!!! Μπραβο καλώς να τα δεχτείς τα νεογνά...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 30 Σεπτεμβρίου 2007 #5 Share 30 Σεπτεμβρίου 2007 Καλή λευτεριά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rania2006 1 Οκτωβρίου 2007 #6 Share 1 Οκτωβρίου 2007 (edited) ευχαριστω παιδια να ειστε καλα!!!!!!!!!!!! ---------------------------------------------- http://alithia.freeforums.org/portal.php Έγινε επεξεργασία 1 Οκτωβρίου 2007 - rania2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 2 Οκτωβρίου 2007 #7 Share 2 Οκτωβρίου 2007 Καλα γεννητουρια!!Για τι ψαρακι προκειται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rania2006 2 Οκτωβρίου 2007 #8 Share 2 Οκτωβρίου 2007 (edited) Καλησπερα και παλι,προς ενημερωση σας το ψαρακι μου ειναι πλατυ!!! Έγινε επεξεργασία 2 Οκτωβρίου 2007 - rania2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rania20062 19 Οκτωβρίου 2007 #9 Share 19 Οκτωβρίου 2007 καλημέρα σας παιδιά,πάει και η γέννα πάνε όλα,μετα απο δυο μέρες που σας το ανακοίνωσα το πλάτυ εξαφανίστηκε μυστηριωδως και δεν το βρήκα απο τότε πουθενά μα πουθενά,μάλλον το φάγανε τα υπολοιπα............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsin 19 Οκτωβρίου 2007 #10 Share 19 Οκτωβρίου 2007 καλημέρα σας παιδιά,πάει και η γέννα πάνε όλα,μετα απο δυο μέρες που σας το ανακοίνωσα το πλάτυ εξαφανίστηκε μυστηριωδως και δεν το βρήκα απο τότε πουθενά μα πουθενά,μάλλον το φάγανε τα υπολοιπα............. Μήπως είναι κριμένο κάπου τι άλλα ψάρια έχεις που μπορεί να έφαγαν ένα platy ..???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rania20062 26 Οκτωβρίου 2007 #11 Share 26 Οκτωβρίου 2007 Μήπως είναι κριμένο κάπου τι άλλα ψάρια έχεις που μπορεί να έφαγαν ένα platy ..???? δυστηχώς δεν είναι κρυμμένο ήταν μισοφαγωμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος