neon 5 Δεκεμβρίου 2005 #1 Share 5 Δεκεμβρίου 2005 Υπάρχει κάποιο διαθέσιμο skimmer αεραντλίας; Πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε nano-reef 30 λίτρα περίπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fish&pet 10 Δεκεμβρίου 2005 #2 Share 10 Δεκεμβρίου 2005 Υπαρχει το Berlin airlift 60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 11 Δεκεμβρίου 2005 Author #3 Share 11 Δεκεμβρίου 2005 Το συγκεκριμένο μοντέλο πέφτει λίγο μεγάλο για το ενυδρείο μου Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fish&pet 12 Δεκεμβρίου 2005 #4 Share 12 Δεκεμβρίου 2005 Σαν λειτουργια δεν ειναι μεγαλο , σαν μεγεθος ειναι παρ'ολ'αυτα στην ελληνικη αγορα δεν νομιζω ν αβρεις κατι μικροτερο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 12 Δεκεμβρίου 2005 Author #5 Share 12 Δεκεμβρίου 2005 To είδα από κοντά στο κατάστημά σας. Ευχαριστώ και πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow 13 Δεκεμβρίου 2005 #6 Share 13 Δεκεμβρίου 2005 Αντιγραφη Remora για περιπου 40 λτ.Το μονο που χρειαζεσαι ενας κυκλοφορητης 400-600 λτ/ω με βεντουρι,ενα κομματι plexi,ενα σωληνακι να τα ενωσεις και ορεξη για πειραματισμο. Οπου ειναι 2,5 εκ κανε τα 3 εκ καλυτερα.Εγω απλα εκανα την μετατροπη απο inches. αν τα πας καλα με τα αγγλικα ριξε για περισσοτερες λεπτομεριες μια ματια εδω http://www.nano-reef.com/forums/inde...pic=58540&st=0 με μια μετατροπη σε διαστασεις και κυκλοφορητη φτιαχνεις και για μεγαλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 13 Δεκεμβρίου 2005 Author #7 Share 13 Δεκεμβρίου 2005 Πολύ καλή πρόταση. Το έχεις φτιάξει; Η φώτο είναι δικιά σου; Να το πάμε στα DIY τότε και να μας πεις περισσότερες λεπτομέρειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow 13 Δεκεμβρίου 2005 #8 Share 13 Δεκεμβρίου 2005 (edited) Δεν το εχω φτιαξει απλα τα βρηκα ολα στο παραπανω site και επειδη ειμαι κ εγω στην διαδικασια στησιματος ενος νανο θα το υλοποιησω σιγουρα.Απο οτι ειδα πολλοι το φτιαξανε και δουλευει.Ελπιζω να γινω ενας απο αυτους. Ας βαλουμε και ενα λινκ στο DIY μηπως και ενδιαφερεται και κανενας αλλος Έγινε επεξεργασία 13 Δεκεμβρίου 2005 - shadow Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 17 Δεκεμβρίου 2005 #9 Share 17 Δεκεμβρίου 2005 Υπάρχει κάποιο διαθέσιμο skimmer αεραντλίας; Πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε nano-reef 30 λίτρα περίπου. 6786[/snapback] Αγαπητέ Φίλε Αν δεν έχεις βρεί ακόμα κάτι που να σε ικανοποιεί, εχω ενα Skimmer της Red Sea που το χρησιμοποίησα παλαιότερα σε ενυδρείο καραντίνα σχήματος κύβου χωριτκότητας 80λτ. Δεν έχω όμως περισσότερες πληροφορίες. Αν σε ενδιαφέρει μπορείς να το δείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος