erene 25 Σεπτεμβρίου 2007 #1 Share 25 Σεπτεμβρίου 2007 Σήμερα το πρωί που πήγα να ταϊσω τα ψαράκια μου είδα ότι η θηλυκιά που είχα αγοράσει πρίν μερικές μέρες είχε γεννήσει.Τα μικρά είναι κάπου 35 και η χαρά μου δεν περιγράφεται. Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι αν το αλάτι πειράζει τα μωρά.Γεννήθηκαν στο ενυδρείο καραντίνας το οποίο είναι 10L και περιέχει αλάτι 3gr/l.Σε λίγο θα κάνω μια μεγάλη αλλαγή νερού,χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 25 Σεπτεμβρίου 2007 #2 Share 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν ξέρω από μόλλυ αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις μεγάλες και αποτομες αλλαγες στις συνθήκες του ενυδρείου σου. Τα μικρά θελουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ σταθερές συνθήκες καθώς είναι ΠΟΛΥ ευαίσθητα. Οπότε, μικρή αλλαγή, ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, πχ με λαστιχο αεραντλίας, με νερό ΟΛΟΪΔΙΟ με του ενυδρείου σε θερμοκρασία, σκληρότητα και pH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TIGER14 25 Σεπτεμβρίου 2007 #3 Share 25 Σεπτεμβρίου 2007 προσοχη στισ αλλαγεσ τα μωρα ειναι ευαισθητα.γενικα οι επομενεσ κινισεισ σου πρεπει να ειναι ΠΡΟΣΕκτικεσ.....καλωσ τα δεκτηκεσ αντε τυχερε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
erene 25 Σεπτεμβρίου 2007 Author #4 Share 25 Σεπτεμβρίου 2007 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά έκανα μια μικρή αλλαγή νερού σήμερα και μάλλον θα κάνω άλλη μια αύριο. Αυτά είναι τα μωρά μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 17 Νοεμβρίου 2007 #5 Share 17 Νοεμβρίου 2007 συγχαρητηρια να σου ζησουν !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rania20062 17 Νοεμβρίου 2007 #6 Share 17 Νοεμβρίου 2007 συγχαρητηρια να σου ζησουν !!!!ειναι πανεμορφα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 17 Νοεμβρίου 2007 #7 Share 17 Νοεμβρίου 2007 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά έκανα μια μικρή αλλαγή νερού σήμερα και μάλλον θα κάνω άλλη μια αύριο. Αυτά είναι τα μωρά μου! μπραβο,συγχαρητηρια!!!! αν το νερο της αλλαγης σου ειναι σε τιμες και συνθηκες ιδιο με του ενυδρειου μην το σκεφτεσαι να κανει και αυριο αλλαγη.κανε καθε μερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 17 Νοεμβρίου 2007 #8 Share 17 Νοεμβρίου 2007 Πανέμορφα, να σου ζήσουν!!! Έχουν μεγαλώσει αρκετά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
50 cent 18 Νοεμβρίου 2007 #9 Share 18 Νοεμβρίου 2007 Να σου ζησουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
erene 19 Δεκεμβρίου 2007 Author #10 Share 19 Δεκεμβρίου 2007 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις αν και τις είδα λίγο αργά. Τα μωρά είναι περίπου 3 μηνών και είναι πολύ καλά.Απο τότε είχα άλλη μια γέννα και περιμένω ακόμα μία. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι δεν βλέπω καθόλου αρσενικά,μήπως είναι πολύ νωρίς για να φανεί; Αν γνωρίζει καποιος ας μου πει γιατί πρέπει σιγά σιγά να τα δώσω και θα ήθελα να κρατήσω κάποια αρσενικά.(αν υπάρξουν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 19 Δεκεμβρίου 2007 #11 Share 19 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τα μωρά σου. Λογικά θα έχει φανεί το φύλλο στα περισσότερα. Βάλε καμιά φωτογραφία να τα δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος