viciouscircle 24 Σεπτεμβρίου 2007 #1 Share 24 Σεπτεμβρίου 2007 Χάνω τις γαρίδες Amano!!!!!!!!! Ενώ έχω λίπανση 1 ml flourish seachem τη βδομάδα (όσο λένε οι οδηγίες δηλαδή) "σπασμένα" σε 7 δόσεις (καθημερινές) για νην έχω αυξημένες συγκεντρώσεις επειδή ξέρω οτι τις πειράζουν τα υγρά λιπάσματα.Μετρήσεις εχω να κάνω 2 χρόνια (μήν βαράτε...ακόμα να πάρω τεστς ) και τα ψάρια ήταν άψογα εκτός από λίγες απώλειες λόγω ζέστης. Το ενυδρείο είναι αυτό στο προφίλ μου. Δεν πρέπει να βάζω καθόλου υγρό? Μπορεί να είναι κάτι άλλο εκτός από αμμωνία? Πρόσφατη foto: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 24 Σεπτεμβρίου 2007 #2 Share 24 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω χρησιμοποιω όλη τη σειρα της seachem και κανενα προβλημα με τις γαριδες μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 24 Σεπτεμβρίου 2007 Author #3 Share 24 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω χρησιμοποιω όλη τη σειρα της seachem και κανενα προβλημα με τις γαριδες μου... Έχεις χάσει ποτέ? Αν ναι, παρατηρησες κάτι άλλο που μπορεί να έφταιγε? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 24 Σεπτεμβρίου 2007 #4 Share 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν εχω παρατηρησει γιατι μεσα στο φυτεμμενο απλα εξαφανίζονται και δεν ξερεις αν ζουν ή όχι. Την μια βεβαια την βρηκα στο πατωμα στο διπλα δωματιο, 5 μετρα μακρυα απο το ενυδρείο οπότε... Παντως οι γαρίδες θεωρούνται ευαισθητες σε ουσίες πχ χαλκό, νιτρικά, αμμωνίες κλπ. Συγκεντρωσεις που δεν ενοχλούν καθόλου τα ψαρια, μπορούν να είναι θανατηφόρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 24 Σεπτεμβρίου 2007 Author #5 Share 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν εχω παρατηρησει γιατι μεσα στο φυτεμμενο απλα εξαφανίζονται και δεν ξερεις αν ζουν ή όχι. Την μια βεβαια την βρηκα στο πατωμα στο διπλα δωματιο, 5 μετρα μακρυα απο το ενυδρείο οπότε... Παντως οι γαρίδες θεωρούνται ευαισθητες σε ουσίες πχ χαλκό, νιτρικά, αμμωνίες κλπ. Συγκεντρωσεις που δεν ενοχλούν καθόλου τα ψαρια, μπορούν να είναι θανατηφόρες... Ευχάριστώ πολύ πρίν ξαναπροσπαθήσω θα κάνω μετρήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος