fanis075 24 Σεπτεμβρίου 2007 #1 Share 24 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα σε όλους. Ομολογώ ότι ανακάλυψα τυχαία το forum και στην ιστοσελίδα σας. Η δουλειά που κάνετε είναι απιστεύτη. Ότι δεν είχα μάθει τόσο καιρό τα έμαθα σε 4 μέρες που διαβάζω εδώ!! Ασχολούμε με το ενυδρείο μου εδώ και 4 χρόνια (ενυδρείο 200lt με δίσκους). Οφείλω να πω ότι το είχα παραμελήσει ΠΑΡΑ πολύ (λόγω φόρτου εργασίας και διαφόρων προσωπικών λόγων). Τελικά έφτασα σε σημείο να χάσω σχεδόν όλους μου τους δίσκους και αυτήν την εποχή προσπαθώ να το ξαναστήσω. Τέλος, ελπίζω να μην κάνω πάλι τα ίδια λάθη (το πάθημα έγινε μάθημα)!!! Αυτά προς το παρόν από εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 24 Σεπτεμβρίου 2007 #2 Share 24 Σεπτεμβρίου 2007 Καλώς ήρθες, καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 25 Σεπτεμβρίου 2007 #3 Share 25 Σεπτεμβρίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanis075 26 Σεπτεμβρίου 2007 Author #4 Share 26 Σεπτεμβρίου 2007 μετρησα τις τιμες του ενυδρειου μου.............. αλλαξα το ΝΟ3 test και μετρησα τα ακολουθα γιατι ειχε τελειωσει. PH 7 NO2 0 GH 1 KH 3 Αμμωνια 1 ΝΟ3 100!!!! το NO3 Test ειναι της Sera. Το δοκιμασα σε νερο τις βρυσης και εδειξε 0. Φυτα στο ενυδρειο δεν εχω και εχω μονο 1 ζευγαρι δισκους....οι οποιοι φαινονται στρεσαρισμενοι και κρυβονται. Αλλαξα 2 φορες απο 30% νερο ανα 4 μερες αλλα τα ΝΟ3 δεν λενε να κατεβουνε με τιποτα. Εχω σταματησει το ταϊσμα. τι μου προτεινετε ως ειδικοι που εισαστε? Τελος το ενυδρειο εχει 2 φιλτρα......1 μηχανικο εσωτερικο και 1 εξωτερικο EHEIM Pro. Ευχαριστω! Φανης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 26 Σεπτεμβρίου 2007 #5 Share 26 Σεπτεμβρίου 2007 Μετέφερε της απορίες σου στην ανάλογη κατηγορία εκεί θα βρεις άμεσα απαντήσεις στα προβλήματά σου από ότι εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamania 26 Σεπτεμβρίου 2007 #6 Share 26 Σεπτεμβρίου 2007 καλως τον στο ΑΖ και καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanis075 26 Σεπτεμβρίου 2007 Author #7 Share 26 Σεπτεμβρίου 2007 εκανα νεο post σχετικα με το προβλημα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 27 Σεπτεμβρίου 2007 #8 Share 27 Σεπτεμβρίου 2007 Καλωσόρισες στο forum μας, αγαπητέ fanis075! Καλή διαμονή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
smara747 27 Σεπτεμβρίου 2007 #9 Share 27 Σεπτεμβρίου 2007 Καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
elli 29 Σεπτεμβρίου 2007 #10 Share 29 Σεπτεμβρίου 2007 kαλώς ήρθες στην παρέα και ξεκίνα να διορθώνεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 2 Οκτωβρίου 2007 #11 Share 2 Οκτωβρίου 2007 Καλωσηρθες στο ΑΖ .... Καλη διαμονη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος