Μονομάχος 18 Σεπτεμβρίου 2007 #1 Share 18 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του aquazone. Πρόσφατα έγινα και εγώ μέλος!!! Θα είμαι on line όσο πιο πολύ μπορώ. Θέλω να μάθω για τα ενυδρεια πολλά πραγματα για να ξεκινήσω και εγώ σιγά-σιγά με το δικό μου ενυδρείο. Οπότε θα τα ξαναπούμε σύντομα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ AED 18 Σεπτεμβρίου 2007 #2 Share 18 Σεπτεμβρίου 2007 Καλώς ήρθες. Καλή ανάγνωση και καλή επιτυχία με το (πρώτο σου?) ενυδρειάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 18 Σεπτεμβρίου 2007 #3 Share 18 Σεπτεμβρίου 2007 Καλωςηρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 18 Σεπτεμβρίου 2007 #4 Share 18 Σεπτεμβρίου 2007 Καλώς ήρθες, καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 19 Σεπτεμβρίου 2007 #5 Share 19 Σεπτεμβρίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 19 Σεπτεμβρίου 2007 #6 Share 19 Σεπτεμβρίου 2007 Καλωσόρισες στο forum μας!! Καλή περιήγηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος