petsta 17 Σεπτεμβρίου 2007 #1 Share 17 Σεπτεμβρίου 2007 Για σας. Εδω και 20 ημερες σε ενυδρειο 70 λιτρα εβαλα 1 ζευγαρι dwarf gourami. Ο αρσενικος συνεχως κυνηγαει και τσιμπαει την θηλυκια την οποια σημερα την βλεπω να ειναι συνεχεια κατω στον πατο και σχεδον ακινητη. Να τα χωρισω και να αφησω τον αρσενικο μονο του , γιατι φοβαμαι μηπως την σκοτωσει. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 17 Σεπτεμβρίου 2007 #2 Share 17 Σεπτεμβρίου 2007 Άν βλέπεις ότι το ψάρι κινδυνεύει τότε χώρισε τα. Είναι σίγουρο ότι είναι ζευγάρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petsta 17 Σεπτεμβρίου 2007 Author #3 Share 17 Σεπτεμβρίου 2007 Άν βλέπεις ότι το ψάρι κινδυνεύει τότε χώρισε τα. Είναι σίγουρο ότι είναι ζευγάρι? Νομιζω πως ναι .Τουλαχιστον απο αυτα που εχω διαβασει αλλα και απο το pet shop που το πηρα... Μηπως δεν επρεπε να βαλω ζευγαρι??? Αν κρατησω τον αρσενικο και βαλω π.χ cherry barbs μπορει να κυνηγαει και αυτα??? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostantakis 17 Σεπτεμβρίου 2007 #4 Share 17 Σεπτεμβρίου 2007 ίδια περίπτωση είχα και εγώ μέχρι που μου είπαν ότι πρέπει να έχω 2 θηλυκά gourami μέσα για τον αρσενικό !!! μετά ηρέμησαν τα πράγματα... είδη έχουν αρχίσει τα πρώτα "εροτοχτιπιματα"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 19 Σεπτεμβρίου 2007 #5 Share 19 Σεπτεμβρίου 2007 χωρισε τους γιατι μπορει να στην σκοτωσει. Μπορεις να του παρει κι αλλη μια θηλυκια αλλα κι εκει εχεις ρισκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος