~ AED 17 Σεπτεμβρίου 2007 #1 Share 17 Σεπτεμβρίου 2007 (edited) Παιδιά, κάτι δε πάει καλά. Έχω ένα test για νιτρώδη της Red Sea το οποίο μου δείχνει συνέχεια 0,5 ppm, ενώ η κλίμακα του φτάνει ως το 0. Δοκιμάζωντας με νερό της βρύσης, δείχνει κανονικά 0. Δε του αρέσει το ενυδρείο μου; Στρωμένο είναι... Σημειώνω πως με τα test των Nutrafin και API, οι ενδείξεις είναι σωστές, δηλαδή 0 ppm NO2. Τι συμβαίνει με αυτό; Ακουλουθώ τις οδηγίες κατά γράμμα. Μήπως να το πετάξω καλύτερα; Έγινε επεξεργασία 17 Σεπτεμβρίου 2007 - ~ AED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 17 Σεπτεμβρίου 2007 #2 Share 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μερικά τέστ δέν έχουν 0 αλλά π.χ. <0,5 Μήπως κάτι τέτοιο ισχύει στην περίπτωση σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ AED 19 Σεπτεμβρίου 2007 Author #3 Share 19 Σεπτεμβρίου 2007 Φτάνει και στο μηδέν η κλίμακά του (και μάλιστα έχει αρκετές ενδιάμεσες τιμές), ορίστε: Μωρέ μήπως να το πετάξω; Της API και της Nutrafin λένε μηδέν, αυτό βαράει κόκκινο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος