shark 15 Σεπτεμβρίου 2007 #1 Share 15 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας το ονομα μου ειναι Θανασης τωρα προσφατα ξεκινησα με ενα ενυδριο 60 λιτρων το γεμισα με νερο κανονικα και το αφησα γυρω στις 6 μερες για να το στρωσω. Μετα απο την τεταρτη μερα παρατηρησα θολουρα στο τοιχωμα αλλα οπως ειχα ακουσει αυτο θα εξαφανιζοταν μετα απο λιγες μερες. τελικα πηγα στο μαγαζι οπυ παρα το ενυδριο μου ειπε οτι επρεπε να αλλαξω το νερο επειδη ειχε πολλα αλατα . τελικα το αλλαξα με νερο οπου πηρα απο αλλου. Εκανα σωστα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo63 15 Σεπτεμβρίου 2007 #2 Share 15 Σεπτεμβρίου 2007 διαβασε στο forum οδηγιες περι στρωσιματος και θα σου λυθουν ολες οι αποριες υπομονη να εχεις και ολα θα πανε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 15 Σεπτεμβρίου 2007 #3 Share 15 Σεπτεμβρίου 2007 Καλωστον .... Καλη διαμονη στο ΑΖ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamania 15 Σεπτεμβρίου 2007 #4 Share 15 Σεπτεμβρίου 2007 καλως τον στο χομπυ!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 15 Σεπτεμβρίου 2007 #5 Share 15 Σεπτεμβρίου 2007 Καλώς όρισες στο forum μας, αγαπητέ shark. Θα ήθελα να επισημάνω ότι το θόλωμα του νερού, κατά τη διάρκεια του "στρωσίματος", είναι κάτι απολύτως το φυσιολογικό και οφείλεται στα αιωρούμενα βακτήρια. Όταν κάνουμε αλλαγές νερού, κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, το μόνο που επιτυγχάνουμε είναι να επιβραδύνουμε τη βιολογική ωρίμανση του συστήματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 15 Σεπτεμβρίου 2007 #6 Share 15 Σεπτεμβρίου 2007 Καλωςηρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 17 Σεπτεμβρίου 2007 #7 Share 17 Σεπτεμβρίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 17 Σεπτεμβρίου 2007 #8 Share 17 Σεπτεμβρίου 2007 Καλως ηρθες στο forum και καλη συνεχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
μελινακι 18 Σεπτεμβρίου 2007 #9 Share 18 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας το ονομα μου ειναι Θανασης τωρα προσφατα ξεκινησα με ενα ενυδριο 60 λιτρων το γεμισα με νερο κανονικα και το αφησα γυρω στις 6 μερες για να το στρωσω. Μετα απο την τεταρτη μερα παρατηρησα θολουρα στο τοιχωμα αλλα οπως ειχα ακουσει αυτο θα εξαφανιζοταν μετα απο λιγες μερες. τελικα πηγα στο μαγαζι οπυ παρα το ενυδριο μου ειπε οτι επρεπε να αλλαξω το νερο επειδη ειχε πολλα αλατα . τελικα το αλλαξα με νερο οπου πηρα απο αλλου. Εκανα σωστα ? [/quote καλωσηρθες κι απο μενα αν και κι εγω ειμαι καινουριο μελος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 19 Σεπτεμβρίου 2007 #10 Share 19 Σεπτεμβρίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος