salTasos 13 Σεπτεμβρίου 2007 #1 Share 13 Σεπτεμβρίου 2007 κοιτάξατε εδώ τι κάνουν οι γείτονες .. και πως .. http://www.reefitalia.net/forums/showthread.php?t=2939 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 13 Σεπτεμβρίου 2007 #2 Share 13 Σεπτεμβρίου 2007 τασο εμενα μου αρεσε πααααρα πολυ! μερικες φωτο με αφησαν με ανοιχτο το στομα! να αναθεωρησω σχετικα με το τι αποστασεις πρεπει να εχουν μεταξυ τους τα κοραλια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 14 Σεπτεμβρίου 2007 #3 Share 14 Σεπτεμβρίου 2007 Απίθανο το ενυδρείο του γείτονα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 14 Σεπτεμβρίου 2007 Author #4 Share 14 Σεπτεμβρίου 2007 τασο εμενα μου αρεσε πααααρα πολυ! μερικες φωτο με αφησαν με ανοιχτο το στομα! να αναθεωρησω σχετικα με το τι αποστασεις πρεπει να εχουν μεταξυ τους τα κοραλια??? αυτό είναι σχετικό και με τον ρυθμό ανάπτυξης τους .. διάβασες παραμέτρους νερού που έχει ? και τι ρίχνει μέσα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 14 Σεπτεμβρίου 2007 #5 Share 14 Σεπτεμβρίου 2007 Απιθανο :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamania 14 Σεπτεμβρίου 2007 #6 Share 14 Σεπτεμβρίου 2007 Αχ αυτο το αλατι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Σεπτεμβρίου 2007 #7 Share 14 Σεπτεμβρίου 2007 αυτό είναι σχετικό και με τον ρυθμό ανάπτυξης τους .. διάβασες παραμέτρους νερού που έχει ? και τι ρίχνει μέσα ? oxι δεν μπορεσα,τα ιταλικα μου ειναι φτωχα θα το ξαναδω ομως μηπως μπορεσω και βγαλω ακρη απο αυτα που μπορω να καταλαβω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.