pepe72 12 Σεπτεμβρίου 2007 #1 Share 12 Σεπτεμβρίου 2007 ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Σε ένα ενυδρείο 60lt έχω 1Μ+3F guppies και 2 κοριντορας (αν τα λέω σωστά) μπορώ να βάλω ένα ζεύγος ξιφοφόρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
George7 12 Σεπτεμβρίου 2007 #2 Share 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μπορείς να μας πείς τις διαστάσεις του ενυδρείου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepe72 12 Σεπτεμβρίου 2007 Author #3 Share 12 Σεπτεμβρίου 2007 Της διαστασεις δεν τησ θυμαμαι αλλα εινα σηγουρα 60λ Link to comment Share on other sites More sharing options...
George7 12 Σεπτεμβρίου 2007 #4 Share 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μπορείς να βάλεις 1Μ /3F απλά έχω τρία πράγματα να σου πώ 1.έχω γκάππι και πίστεψέ με γεννάνε ασταμάτητα 2.έχω την εντύπωση πως 2 oridoras είναι λίγα καθώς είναι κοπαδόψαρα 3.αν γενίσει κάπ[οιο ψάρι θα χρειαστείς ένα πυκνό φυτό για να τα προστατεύσει από το φενόμενο της άσπλαχνης μητέρας \ πάρε μια πρώτη ΄γεύση άντε και στα δικάσου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 15 Σεπτεμβρίου 2007 #5 Share 15 Σεπτεμβρίου 2007 Τα λιτρα σου ειναι λιγα για να βαλεις και αλλα ψαρακια. Τα κορυ σου θα ηταν καλο να ειναι 4-5 για να ειναι ομαδουλα ετσι ειναι καλυτερα γι αυτα, οχι πως θα παθουν κατι τωρα απ τη στιγμη που δεν εχει λιτρα. Τα γκαπονια θα σου γεννουνε καθε 3 βδομαδες και καλο θα ειναι να τους φτιαξεις ενα ενυδρειο -γεννηστρα για να βαζεις τα μωρακια και μετα να μπορεις να τα δινεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος