George7 11 Σεπτεμβρίου 2007 #1 Share 11 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω ένα ενυδρίο 300 λιτρα και 5 δύσκους .Ο ένας από τους 5 τσιμπάει συνέχεια έναν άλλο σιγγεκριμένο ,δεν τον αφίνει σε ησηχεία έχουν ιδιο σχεδόν μέγεθος περήπου 13εκ ο καθένας αυτό γίνεται εδώ και μια εβδομάδα .Πρέπει να ανισιχήσω ή είναι κάτι ΄φισιολογικό ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanonaki 11 Σεπτεμβρίου 2007 #2 Share 11 Σεπτεμβρίου 2007 Είναι θέμα ιεραρχίας μέσα στο ενυδρείο.Πέραν εκείνου αν τα τσιμπήματα είναι ελαφρά προφανώς οδηγούνται σε συμπεριφορές ζευγαρώματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 11 Σεπτεμβρίου 2007 #3 Share 11 Σεπτεμβρίου 2007 Είναι θέμα ιεραρχίας μέσα στο ενυδρείο. Αυτο ειναι το πιο πιθανο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chchhypno 12 Σεπτεμβρίου 2007 #4 Share 12 Σεπτεμβρίου 2007 Πάντως δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε ανησυχείς ιδιαίτερα, με τον καιρό θα βρούνε την άκρη μόνοι τους (αρκεί να τους παρέχεις σωστές συνθήκες!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
George7 12 Σεπτεμβρίου 2007 Author #5 Share 12 Σεπτεμβρίου 2007 (αρκεί να τους παρέχεις σωστές συνθήκες!!!) Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που προσέχω Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George7 10 Απριλίου 2008 Author #6 Share 10 Απριλίου 2008 Τελικά ήταν κάτι βαθύτερο . Το κινήγη έγηνε τρίψιμο και το τρίψιμο έγηνε αυγα εδώ και 2 μήνες δεν έχω ιντερνετ αρα θα αργήσεται να με ξανα ακουσετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 10 Απριλίου 2008 #7 Share 10 Απριλίου 2008 Τελικά ήταν κάτι βαθύτερο . Το κινήγη έγηνε τρίψιμο και το τρίψιμο έγηνε αυγα εδώ και 2 μήνες δεν έχω ιντερνετ αρα θα αργήσεται να με ξανα ακουσετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος