redcom7 11 Σεπτεμβρίου 2007 #1 Share 11 Σεπτεμβρίου 2007 γεια σας ανοιγω αυτο το topic μετα απο μια διαφωνια με ενα φιλο μου που εχει 2 gallaher τα οποια ονομαζει οπως του ειπαν στα μαγαζια καρχαριες... εχω την γνωμη οτι τα ψαρια αθτα ειναι πιο κοντα στα γατοψαρα παρα στους καρχαριες αφου ειναι σχεδοντα ιδια με τα pangasius μπορει καποιος να μας λυσει την απορια???? εαν ξερεται παρακαλω να μου γραψεται την λατινικη του ονομασια(tou gallaher)........ ευχαριστω Γιωργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
redcom7 11 Σεπτεμβρίου 2007 Author #2 Share 11 Σεπτεμβρίου 2007 mallon eixa dikio http://www.planetcatfish.com/cotm/cotm.php?article_id=113 pros apantish twn magaziwn pou lene karxaries ta catfish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 11 Σεπτεμβρίου 2007 #3 Share 11 Σεπτεμβρίου 2007 Σωστός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 11 Σεπτεμβρίου 2007 #4 Share 11 Σεπτεμβρίου 2007 Τα περισσότερα καρχαριοειδή είναι γατόψαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elli 18 Σεπτεμβρίου 2007 #5 Share 18 Σεπτεμβρίου 2007 τα silver shark, albino shark, labeo κλπ είναι καρχαριοειδή που κολυμπούν σε όλα τα επίπεδα του νερού αλλά ειδικά τα labeo bicolor & epalzeorynchus τρέφονται κυρίως απο κάτω γιαυτό μοιάζουν με γατόψαρα, τα άλλα δυο είδη αν προσέξεις και το στόμα τους τρέφονται κυρίως απο τα μεσαία και υψηλά επίπεδα του ενυδρείου και όταν πεινάνε πολύ μεταφέρονται στον πυθμένα. Είναι ζωηρά και παιχνιδιάρικα ψάρια και γίνονται μεγαλοσωμα. Ταιριάζουν με tiger barbs και με clown loach (συνδυασμός που ήδη έχω και είναι οκ).Τα άλλα καρχαριοειδή pangasius κλπ γίνονται πολύ μεγαλόσωμα και θέλουν τουλάχιστον 2000 λτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος