kostvl 11 Σεπτεμβρίου 2007 #1 Share 11 Σεπτεμβρίου 2007 (edited) Καλησπέρα ενυδρειόφιλοι!Με λένε Κώστα είμαι φοιτητής στο τμήμα Περιβάλλοντος Αιγαίου (Μυτιλήνη),ωστόσο οι γονείς μου μένουν στα Γιάννενα.η εμπειρία μου με τα ενυδεία καλούτσικη!Είχα ενυδρεία κρύου νερού,κοινωνικά και το τελευταίο, ένα ενυδρείο με kribensis.Ωστόσο η χαρά δεν κράτησε πολύ επειδή μου πέθαναν απο βακτηριακή μόλυνση παρόλου που τα κοίταζα σαν τα μάτια μου ,ίσως επειδή ήταν κάπως μικρό το ενυδρείο!Αυτό που με νευριάζει έίναι ότι το θηλυκό είχε αυγά και πέθανε απο την μόλυνση πριν γεννήσει.Τέλος πάντων αυτά είχα να σας πω.Τώρα ετοιμάζω ένα 150άρι και σκέφτομαι να βάλω αφρικάνες.Τέλος πάντων να το τελειώσω και θα δω... Φιλικά, Έγινε επεξεργασία 11 Σεπτεμβρίου 2007 - kostvl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 11 Σεπτεμβρίου 2007 #2 Share 11 Σεπτεμβρίου 2007 Με το καλό το νέο σου ενυδρείο και ότι χρειαστείς,εδώ είμαστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 11 Σεπτεμβρίου 2007 #3 Share 11 Σεπτεμβρίου 2007 Καλωςηρθες!! Περιμενουμε φωτογραφιες απο το νεο σου ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamania 11 Σεπτεμβρίου 2007 #4 Share 11 Σεπτεμβρίου 2007 καλως τον μας!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 12 Σεπτεμβρίου 2007 #5 Share 12 Σεπτεμβρίου 2007 Καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 12 Σεπτεμβρίου 2007 #6 Share 12 Σεπτεμβρίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostvl 13 Σεπτεμβρίου 2007 Author #7 Share 13 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για το καλώς ηρθες! Προσεχώς φώτο απο το aquario. Σήμερα θα ξεκινήσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 14 Σεπτεμβρίου 2007 #8 Share 14 Σεπτεμβρίου 2007 Καλωσόρισες στο forum μας, αγαπητέ kostvl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostvl 14 Σεπτεμβρίου 2007 Author #9 Share 14 Σεπτεμβρίου 2007 Καλωσόρισες στο forum μας, αγαπητέ kostvl! Ευχαριστώ πολύ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος