FiR3FoX 10 Σεπτεμβρίου 2007 #1 Share 10 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας ειμαι ενα νεο μελος του forum σας! Με λενε Φρατζεσκο και εψαξα μονος μου και σας βρηκα!! Πηρα προσφατα ενα μικρο ενυδρειο αρκετα μικρο και σκεφτομαι μεσα στις επομενες μερες να παρω ενα λιγο μεγαλυτερο... Δεν ξερω τπτ απο ψαρια! Θα ηθελα να μαθω ωστε να μπορεσω τουλαχιστο αυτα που παρω να μεινουν ζωντανα και να τα θαυμαζω... και ελπιζω να σας βρω αρωγους και υποστηρικτες σε αυτο... Εχω αλλα κατοικιδια αλλα ψαρια δεν είχα ποτε... Χαρηκα πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 10 Σεπτεμβρίου 2007 #2 Share 10 Σεπτεμβρίου 2007 Καλώς ήρθες, καλό διάβασμα, καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 11 Σεπτεμβρίου 2007 #3 Share 11 Σεπτεμβρίου 2007 Καλωςηρθες και καλη συνεχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 11 Σεπτεμβρίου 2007 #4 Share 11 Σεπτεμβρίου 2007 Καλως μας ηρθες και καλη συνεχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 12 Σεπτεμβρίου 2007 #5 Share 12 Σεπτεμβρίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος